flytttdags...

ja nu är det verkligen flyttider hos Jessie...
Va grejer jag har egentligen! Ojoj...

Packa,packa och packa det är vad jag har gjort!
Och då har jag både jobbat och varit på kalas idag!
Man får mycket gjort bara man vill,men tröttsamt är det så nu är dett dags att varva ner lite,sätta sig i soffan och bara götta sig! Jag börjar ju jobba 5:30 i morgon bitti!

Men ändå känner jag att jag bör fortsätta packa..
Jag har ju fått över en hel del saker redan,mycket kläder som jag har hängt upp,porslin som fått sin nya plats i skåpen,ja en hel del faktiskt. Ikväll så hjälpte Marie och Hannah mig med att bära över lite! Tack för det!

Jag ska försöka få över så mycket som möjligt i veckan så slipper det bli så mycket på lördag! Tänkte be Robban och Manne om hjälp,för om jag verkligen ligger i så behöver jag bara jälp med 5 saker,mina 2 byråar,soffan,bordet och min fna brudkista som jag har fått av lilla mormor,men då måste jag ligga i. Får se hur det går för jag jobbar ju också!

Det blev en tur till ikea i går med flickorna! Och i vanlig ordning så kommer man ju inte bara hem med det man hade tänkt sig köpa från början! Skulle bara ha en gardinstång men det blev lite tavlor,hyllor och som vanligt så kan jag ju inte åka till ikea utan att köpa ljus! Jag är helt ljustokig!
Vi var inni på ikea i 3 timmar,så till och med jag började bli uttråkad! Helt otroligt! Men kul var det,sen var det bara att åka hem och packa vidare! Det tar verkligen aldrig slut! Men det är ju värt det i slut ändan! Folk lär bli tokiga på familjen ne,först flytta syrran för en vecka sen, nu flyttar jag och i slutet på februari flyttar brosan med familj! Vad mycket bärande det blir! Någon frivilig som vill hjälpa till så är det bara att säga till! haha...

Imorgon slutar jag 13:00 så då ska det inhandlas lite matvaror och sedan bär det hem för att packas och gå över med mer saker till lägenheten!
Måste ju tänka mig för för jag ska ju ändå bo här i en vecka till så att jag inte packar ner för mycket saker som jag behöver under veckan! Det vore ju inte kul kan jag säga!

Ha det gött!

trött...

jobb,jobb,jobb....

är jättetrött!!
börjar jobba 13:30 i dag och slutar på onsdag 15:00!
24,5 timmar,fast jag har ju hela 30 minuters rast på det!

Har verkligen massor att göra igentligen men jag orkar inte...
Ska ducsha nu,göra mig i ordning,ta fram lite mat,packa nattväskan,skriva kontrakt på nya lgh,åka till jobbet,jobba till 18:30,försöka få i mig lite mat innan jag börjar jobba igen 19.00,jobba,jobba,jobba.
Ska bli så skönt att vara ledig på fredag!!!
Jobba lördag 9-16:45,kalas hos dick,hem och sova,jobba söndag 5:30-13:00,ledig till måndag kl 13,då börjar det om igen!

Men det går....

Ha det gott!!

magsjukan roligt värre??

Har sedan i onsdagskväll haft besök av denna hemska magsjuka!
Har aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv..
Vi har ju skickat hem barn med dåliga magar..
Jag brukar klara mig bra och har inte haft magsjuka på 4 år!

Va hemma från jobbet i torsdags,började springa på toa halv sex på morgonen och slutade inte förren vid sex på fredagskvällen!
Och jag som jobbar min första helg på mitt nya schema! Inte alls roligt att sjukskriva sig då! Jag hatar verkligen att ringa och säga att jag är sjuk,man vet ju hur det är själv,man kanske inte får in någon vikarie,kan ju bli en riktigt skitdag då! Men vad ska man göra?? Kan ju inte gå till jobbet och vara på toa hela tiden!

Mår lite bättre i dag men känner mig inte riktigt pigg,har ju bara fått i mig 2 glas med a-fil,2 glas avslagen cola och en smörgås sen i onsdags! I dag sitter jag ju upp iaf!

När jag låg här i sängen i torsdags så ringde det på dörren och jag vågade inte öppna,då öpnnas dörren och in kommer marie,(hón har nyckel till mig),
jag:hallå?
hon:va,är du hemma?
jag:jag är magsjuk!
Hon:va???? Jag ville bara låna datan lite!
jag:vassego,om du vågar komma in!

Hon frågade om jag behövde nåt,ja lite a-fil och cola!
Då köper jag det till dig!
Hon är sååå snäll,min syster!

Hoppas att ni kommer trivas i nya lägenheten,flickorna!

Nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och vila lite!

Ha det gott!

tomten säger adjö..

Ja det gjorde han verkligen på vindängen nu på kvällen!
Natalies förskoleklass dansade ut julen,och då borde tomten komma och säga hej då! 
Och undra vem som var utklädd till tomte,hmm?

Barnens miner var rätt roliga att se, nattis såg lite skeptiskt på mig kan jag säga!
Tomten hade med sig strutar med godis i,det var ju verkligen uppskattat.
Jag höll ju på att tappa minen helt för jag ser hur Åsa och Jennie kollar på mig och vinkar!! Haha,trodde jag skulle börja asgarva!
Åsas dotter Elin säger efteråt (några av de stora barnen följde efter tomten) när började tomten använda mascara?
Jag:nä tomten är lite trött bara!
Hon:jag har ju träffat dig förut
Jag:har du?¨
hon:jaaa.men tvekar lite..
jag:vi har träffats på julafton ju..
hon:nja,du är lik mammas kompis Jessica
jag:jasså
hon:det är ju du,Jessica!!!
Jag:hahahahaha

Så kan det gå!

Eftersom jag har träffat flera av Nattis kompisar så blev det vissa  funderingar på om det kunde vara Jessica kanske, men lite osäkert var det!


Men nattis sa till mig att det är ju du Jessica (för de var uppgjort att jag skulle komma efter jobbet och vara med men oj vad sent jag kom i från jobbet) så jag kom precis när alla var på väg hem! Då mötes jag av en pojke som sa heter du Jessica (jag har träffat denna pojken ett antal gånger innan),ja svarade jag varpå han sa:då var det ju du som var tomten!
Nä,då svarade jag!
Han:joooo
Jag:jag kom ju precis från jobbet.
Han: jessica är här!! hon som var tomten!!!
Lite roligt faktiskt!!!

Fasen såg att jag har missat ugly betty!
Jämt! jag kan inte följa serier,jag sätter alltid på när halva programet har gått!
Spunk åxå!

Ha en bra imorgondag


kom på en sak

trodde aldrig att skriva blogg skulle vara nåt för mig men när man sätter sig här så bara det kommer,vet inte från vart men det är riktigt kul!


Sällskapsresan ,bästa svenska filmen enligt mig!
Vilken är din?

image25

nu är det bestämt!

Jag tar lägenheten!!

Ska bli jättekul! Vad jag är velig egentligen! Det är ju bara att bestämma sig eller?
Ska få nya tapeter i köket,ska försöka få det i sovrummet åxå!
Sovrum vad konstig det ska bli,jag har ju bara bott i ettor innan! Sova i säng igen ska ju bli helt underbart! Slippa bädda bäddsoffa varje dag,fy vad tråkigt det är!

Har börjat på min nya tjänst nu,hade lönesamtal för första gången idag,det gick helt ok,
Jobbar 75% i botten men har redan jobbat mycket mer! Sa till chefen att jag tycker det känns bra konstigt att jobba som jag gör,jag är ju van att jobba varje dag och långa dagar!
Jag jobbar ju ingenting känns det som, men när hon tog och skrev upp mina tider för att se hur mycket jag har jobbat nu i januari så kom vi fram till att jag har jobbat alla dagar förutom 3 dagar på hela året! Var ledig i onsdags,lördags och söndags annars så har jag jobbat hela tiden,och jag som trodde att det skulle bli jättedåligt med jobb nu,men icke! Och det är ju jättebra för i februari blir det en kanon lön!! Gött!

Tänk att pengar styr så mycket,arbetskamrater som vill gå ner i tid kan inte för de förlorar aldelles för mycket,och det är tråkigt.Tänk om man har småbarn,man missar ju massor av tid med dom och den tiden får man ju aldrig tillbaka och sen menar inte jag att man måste jobba mindre men om jag hade haft barn så hade det varit precis lagom att jomm 75%. Man får leva efter det man har,och det går bara man ger sig tusan på det!

Liza var här i går kväll,hon är bra rolig att umgås med.Har verkligen hittat en vän i henne. 02:20 gick hon hem,man fattar verkligen inte att klockan går så fort när man sitter och pratar så,jättekul!

Kollade lite på facebook och visst jag hittade flera gamla klasskamrater från låg och mellanstadiet men känns inte det lite lustig att skicka add friend efter typ 15 år,de kanske inte kommer ihåg en,skulle ju vara så pinsamt!
Kanske bara är jag som känner så,jag vet inte.

Fasen såg precis att jag har missat shark på trean,det är ju så bra!
Skitsamma..
Att bara se slutet kan ju kvitta,typiskt mig att glömma det,gör det jämt!
Jaja...

Hej hej...

beslutsångest ala söndag

Söndag igen då..
Jag personligen tycker att söndagar är allmänt tråkiga,varför?
Kanske för att helgen är så skön,man kan bara gå och skrota,göra vad man vill,mysa,allt som man inte hinner med på veckorna så för min del så blir det en väldig omställning att jobba helger!
Men det är väl en vanesak skulle jag tro,jag har ju gjort det förr och det funkade ju bra! Men det är allt gott att vara ledig på helgen!

I går blev det ingen potatisgratäng,utan det blec tacos med Nathalie,Emelie,Robert,Marie och Hannah. Nathalie ringde på eftermiddagen och frågade om de fick komma,och som snäll faster så vill man ju det!


Vi hade jättekul,åt,pratade,Robert visade nya bilder på deras hus som de håller på och bygger,fikade, ja hade allmänt gött!

Huset blir verkligen jättefint,ska bli kul att se hur det blir när det är färdig,får vänta till slutet på februari för då ska de få flytta in!

Jag
frågade nathalie vad hon önskar sig när hon fyller år,
hon:inga paket,utan pengar.
jag: varför pengar?
Hon: så jag kan köpa en platt tv till mitt nya rum!

Oj,när jag var 7 så blev jag jätteglad för en my little pony! Tiderna har verkligen förändrats. Men visst är det bra att hon får spara till den själv! Och inte bara få den så där bara!

Snart fyller snart Emelie 2 år,inte klokt det vaar ju inte längesedan vi var och hälsade på på BB när ho föddes!
Och  jag har redan köpt presenten,och det är så skönt!

Hon var med mig på jobbet i fredags för jag skulle länma en nyckel så jag och Pia stod utanför och pratade medan barnen lekt,då började Pia släppa in barnen då säger hon att Emmy kan gå in och då går Emelie in! Och Pia hon tittade och jag sa men Emelie vi ska ju gå hem,nu undrar ni varför hon gick in men hemma kallar de henne för Emi,det var lite roligt faktiskt!

Tror jag har bestämt mig om flytten,hur tror ni att de blir?

Nu måste jag ta tag i disken,för jag har verkligen ett berg av disk att ta hand om,för jag var alldeles för trött för att ta tag i det,samma i dag men nu ska det göras!
Ska sätta på lite Robbie williams så händer det nog grejer!

Liza kommer i kväll på en fika,så det kan ju inte se ut som hej kom och hjälp mig!
Jag är verkligen inte pedant av mig men jag vill att de ska se rent och fint ut när det kommer folk!
Det är väl inte så konstigt eller?

Trevlig söndag!


städlördag...

Ja nu måste det börja röjas innan jag blir tokig!
Varför samlar man på sig så mycket grejer? Någon som vet?
Min syster är mitt upp i flytten så jag ska gå i genom mitt kök på saker som hon har bättre användning för än vad jag har!
Vem vet hon kanske inte vill ha nåt men då vet hon vad som finns  iaf!

Begav mig till affären i dag och det är ju inte klokt vad folk,där stog jag i kön med min alla tre varor medans folk hade sina fulla kundvagnar! Då känner jag hur humöret börjar svikta,jag verkligen avskyr att stå i kö i affärer!
Tiden går aldelles för sakta,folk överallt,barnskrik överallt och jag som är runt barn varje dag kan i bland känna att jag har lust att bara be folk att hålla reda på sina skrikande barn eller lämna de hemma!
Men det skulle jag ju naturligtvis aldig göra,för det är ju faktiskt synd om föräldrarna som säkert tycker att det är så pinsamt,och barnen som har jättetråkigt! En ond cirkel helt enkelt!

Funderar och funderar på hur jag ska göra med lägenheten, med det lutar nog åt att flytta (tror jag). Jag har sån besluts ångest så det är inte sant! Sån är jag,så jag brukar oftast gå på magkänslan,den brukar ha rätt!

Såg Let´s dance i går! Karl-Petter är ju så skön,så roligt!
Jag tyckte även att Tide Fröling var bra!
Men det kanske ändrar sig,men det är bara en sak jag inte fattade eller som jag har missat helt:varför åkte ingen ut? Har de ändrat på det? hm,kanske är så att ingen ska åka ut första gången! Ja ja det visar sig väl!

Ikväll blir det potatisgratäng med lax och ett glas vin! Mumsigt värre!

Nu måste jag ta tag i städningen men det är ju så tråkigt men det måste ju göras!

Ha en bra lördag!

2008 har startat helt underbart!

Ja det har det verkligen gjort!

Efter 5 år hårt arbete så har jag äntligen fått en fast tjänst! Trodde aldrig att den dagen skulle komma! Och nu kan de inte ändra sig pappren är påskrivna och klara!
Jag tror inte ni fattar hur gött de känns! !! Det går inte att beskriva i ord!

Efter att ha jobbat 7 långa dagar i streck så var det helt underbart att vara ledig i onsdags. Jag passade då på att Träffa Åsa på lilla blå!
Åsa,en av de starkast människor jag har träffat i hela mitt liv! Helt underbar! Vi ska verkligen börja umgås mer nu när jag jobbar nätter!
Fika och ut och gå! Kul ska de bli!

Gjorde min första natt som fast anställd i natt,det gick hur bra som helst!
Slutade kl07:00 i morse åkte direkt hem till broder och skulle passa emelie som är lite krasslig! Man ska verkligen inte skicka sina "hon/hanharjumåttbrahemma"barn till dagis! Det är ju ett helt annat tempo på förskolan än hemma! Eftersom att jag slutade så tidig tyckte jag att de passade bra att jag passade henne! En trött faster kröp upp i soffan med emelie som ville läsa bok,och efter en stund hämtade emelie en kudde till mig som jag skulle vila mig på! Men precis när jag var på väg att slumra till så skirker emelie:INTE NANNA!!!!!
Då fick faster nya tag och vi gick en prommenad till mitt jobb och fikade lite,skulle ju ändå lämna en nyckel!
Lagom till 11 var vi hemma för nattis slutade skolan då, det lagades lite mat,sen blev det lite mys i soffan tittades på Rosa!

Jag har kollat på en lägenhet idag! En tvåa!
Jag bor i en etta nu och trivs väldigt bra, men börjar bli måttligt trött på att bädda bäddsoffan varje dag,för det måste jag ju för det kan ju komma någon!                                               
Det var en jättefin lgh!
Med sovrum! större kök,större vardagsrum! Får nya tapeter i köket!
Låter lockande faktiskt! Ska tänka under helgen!

Ifall jag flyttar så ska jag köpa denna säng:

     och detta bord till köket:             


Nu ska jag kolla om jag har nått gott att äta till kvällen!

Hej hej...

God fortsättning..

image22
Tack syster för kortet!


Då var det dags för ett nytt år och nya äventyr.

Nyårsafton spenderade hos storebroder med familj och hela klanen var så klart med!
Vi satte oss vid ett fint dukat bord och njöt av en trerätters måltid!
Det var verkligen gott!
Tack för det!

En rolig sak: det finns tre hundar i klanen som är väldigt rädda för smällare och raketer (inte roligt alls) och en av dem hade lagt en överaskning i badrummet!
Jag skulle besöka huset, då såg jag ett en av hundarna hade bajat på golvet, jag gick då in för att tala om för broder att det låg skit på golvet på toa,nä sa de och trodde inte på mig! Jo för fasen det är sant! Efter att de hade kollat att det stämde (för jag kan skoja ganska friskt om saker, så ibland tror inte folk mig) så gick jag in till vardagsrummet för att sätta mig i soffan där min pappa sittter (och han har en tendens att höra halva meningar bara) varpå jag säger: ni trodde mig allt inte att de va bajs på golvet?!
Varpå min pappa säger: var det en en hundarna?
Jag:Ja det hoppas jag verkligen att det var!
Pappa: va?
Alla asgarvar!!!
Jag:ja inte faan skiter folk på golvet!
Pappa: Men det fattar jag väl!

Det var väldigt roligt om man var med!
Vi fick oss ett par goda skratt!
Tolvslaget började närma sig,det är dags att räkna ner!
I vanlig ording så blir lilla jag nödig,varje år samma sak!
Kan du fatta?!? Inte klokt!
Men roligt hade vi, men vid ett taget åkte jag hem, jag skulle ju börja jobba 7:45 på nyårsdagen!

Det var den segaste dagen i hela mitt liv tror jag,två barn på hela dagen!
Kom hem vid kvart i tre och tänker, jag tar en kopp te och sätter mig i soffan lite, efter en stund så spinner hjärnan vidare,lägger mig ner i soffan,bara i fem minuter. Vaknade kvart i sex på kvällen! Händer ju aldrig mig men va gött det var!

Jag tycker faktiskt att det är lite läskigt går tiden går så fort, känns som att man inte riktigt hinner med.
Det finns så mycket som jag vill göra men tiden bara rinner i väg, hur ska man ändra på det?
Jobba måste/vill man  för att kunna leva, tänk om man kunde ta hela lönen och bara åka vart man vill och inte behöva tänka på något annat än att bara ha det riktigt gött! Men sådan är inte verkligheten! Men jag skulle inte vill byta bort mitt liv, bara kanske ändra vissa saker som att istället bo här i min fina lägenhet som jag verkligen trivs i så skulle jag vilja ha ett litet hus,inte stort typ 3 rum och kök med öppen spis, någon som vill sälja sitt kankse? haha!
Skulle vilja att alla problem försvinner,man kan inte leva ett problemfritt liv och det begär jag inte heller men om saker fortsätter som det gör nu så lär vi väl inte ha mycket kontakt i framtiden, Tråkigt är vad det är men hur ska man kunna hjälpa när man inte vill bli hjäpt!  Kan inte tvinga mig på och det vägrar jag,men synd är det,att det skulle bli så här det kunde jag aldrig tro som barn men men tiderna och människor förändras,vad förlorar man? varann? vems är felet? bådas?kan man skylla på något? på varann? har jag gjort något fel? säkert,men vad?
Det är omöjligt att svara på vi ser säkert olika på saken! Känner att jag orkar inte bry mig,jag kanske inte vill bry mig,har kanske nog med mitt eget,jag vet inte.
Önskar jag kunde se framtiden och veta hur det kommer att gå för dig,men vill jag det? vet inte. Jag är inte föräldern,inte den som ska bekymra mig.
Tiden får visa alla svaren.

Flickorna!
Grattis till lägenheten!
Tycker att det är jättekul för er!
Säg till om ni behöver ha hjälp med något!
skit i alla ledsamheter och försök gå vidare,det är inte lätt men det går,fråga mig jag vet.
Kraaam!


RSS 2.0