Holloweenhelg

Sitter här med min arm och väntar på att den ska sluta värka men det verkar ju inte ske direkt. Gör verkligen ondare och ondare för varje dag,fast att jag fått medicin. Men det som allt annat ger sig väl med tiden..
Sitter här i soffan och dricker te,och hör regnet utanför och det är såå härlig med regn. Fast  för att vara ärlig så är det snöblandat regn. Skulle varit ledig i dag men stackars Elin på jobbet är sjuk,så jag jobbar 16:45-13 på lördag. Fattar inte hur de orkar börja 16:45,känns som hela dagen är förstörd ju. Känner inte för att göra något alls,vänta av tiden liksom.
Bara man kommer i väg sen så är det lungt..
Det blir inga minnornas afton för mig ikväll då eftersom jobbet kallar,men det kommer fler gånger.

Jag fick så fina blommor igår!! Röda blommor med svarta blad,ska lägga in bilder när batterierna har laddat färdigt. Jättefiiina!!

Holloween i helgen då,vad ska ni där ute göra?
Jag jobbar hela helgen så jag vet vad jag ska göra..



Vem drog ur proppen?

I måndags kväll när jag satt här i soffan så kändes min vänster arm konstig,den bara domnade bort. Trodde att den hade "somnat" för de kan ju fötterna göra. Men så på tisdagen kändes den fortfarande konstig!  Underarmen och handen svullnade upp! Skitknepigt! Men jag reagerar som alltid: det var ju konstig men det ger sig väl. Men det gjorde det inte. Fick göront i hela armen på kvällen! Och jag menar GÖRONT!  Men som vanligt:Det ger sig! Men icke. I dag så domnade underarmen och handen fortfarande och svullnade. Armen och handen var iskalla,fanns ingen värme alls på den!  Kunde inte hålla ett barn i handen på vår utflykt på jobbet. AJAJAJ! När vi kom tillbaka från utflykten så var både arm och hand såå svullna och bortdomnade! Då sa Kollega M: Det kanske är en propp! Jag; Nä det är det väl inte! Då slog det mig att min svägerska sa det i tisdags!! Kollega I: Ring sjukvårdsupplysningen och fråga! Då dunkar ju mitt hjärta så de bara knackar och blodtrycket var väl uppe i taket!! Aldrig,tänkte jag,det går ju över!  Jag hade ju lovat Emelie att jag skulle komma med fika till henne efter jobbet. Så jag for dit och fikade.Tänkte att jag ringer väl inte dit,hellre ont ett tag till. Men det blev bara värre och värre!  Så jag ringde!! De misstänkte att jag hade fått en propp i armen!! Då skakade jag rejält!!! Va fasen gör de med mig då????
Då går de bara runt i huvudet på mig,jag är avskyr ju att gå till läkaren och speciellt om det är AKUT som hon sa på sjukvårdsrådgivningen!!! Fick en tid rätt så snabbt! Vem ringer jag,nån måste ju följa med!!?!! Men det fanns absolut ingen tid att ringa någon!! Shit!! Men ok,jag är 27,jag måste palla det själv,men fasen va skraj jag var på vägen dit! Tandläkare och läkare=skräck!!
Satt i väntrummet ett tag kände hjärtat banka,trodde de skulle banka loss eller nåt! Men sen var det dags! Läkaren drog och slet,klämde och stack mig. Han hittade INGEN propp! Jippi! Men vad fasen är det för fel då??? Joo mina vänner, Senhinneinflammation! Hur man nu får det! Men ont gör det! Lite jobbig att gå runt och känna att armen är bortdomnad nästan hela tiden! Fick pencillin,men börjar det knastra i armen så skulle jag direkt uppsöka läkare! Snacka om att jag lär gå och lyssna efter! Herregud!!! Fattar ni villken kväll jag har haft!!!  Jag är helt slut,så nu ska jag lägga mig och kolla på Mikael Persbrant och försöka glömma denna hemska kväll!!

Uscha....


14 November

Då blir det ullared! Tjoohoo! Ska vli kul! Då ska jag köpa julklappar,och sen så ska det vara färdigt.Vill ju inte hålla på änna in i december med klapparna för det blr ju lätt så.
Det är snart dags att plocka fram julsakerna,det har gått så fort det sista. Känns inte som att det är den tiden än men det går fort nu,jättefort.

Köpte så söta små tomtar på osterian i går,ska ta bilder å visa er. Jag verkligen avskyr tomtar men nu finns det så många små söta som inte alls påminner om de gamla lessamma tomtarna.

Sitter i soffan och smuttar på lite julmust och kollar på Matakuten på tv 4. Fy vad hemsk skolmaten är egentligen! Jag vill inte veta hur Falköpings kommun gör med sin mat,för då skulle man väl smälla av!! Uscha! De jämför fiskpaneter med smörgås,man kan lika väl äta smörgås istället. Go Bert! 
Snart kommer Prison Break. Men det ska jag lägga mig och kolla på.
Minnernas på fredag? Aa de beror på lite..


 

Föräldraskapet får vänta länge

Då var helgen slut igen och den nya arbetsveckan har påbörjats. Helgen har gått i ett kan jag säga! Har ju varit barnvakt hela helgen. Och man är ju inte direkt van vid att det kommer en snart treåring inknalladnes vid 5:30 på morgonen som vill sova bredvid en och ha välling! Men det är bara att knalla ner och göra välling sååå tidigt! Men det gör jag gärna för lillbruden..

I fredags blev det tacosmys med tjejerna och Moster med familj. Lika roligt som alltid!  Sedan blev det Idol och var paff jag blev när LouLou åkte ut!  Det trodde jag ju inte!
På lördagen blev det lek,lek,lek och lite mera lek och en massa tvätt och lite plock för barn är ju helt otroligt att dra fra grejor!  Sedan var det hunden sissela mitt uppiallt! Jag fattar verligen inte hur man ORKAR ha både barn OCH hund på samma gång. Det är ju ta mig tusan ett evigt planerade! Hela tiden finns det att göra! Tvätta kläder,jackor,,galonisar och fruskost,lunch,mellanmål och kvällsmat!! Allt måste verkligen planeras,allt verkligen!
När kl var 14 så känndes det som att vi hade varit vakna i en halv evighet! Så Emelie var dundertrött,så vi la oss på soffan för att se på Lotta på Bråkmakargatan lite,men hon somnad jättefort och vill ni veta? Jag somnade nog lika fort! Var dundertrött så jag låg på soffan coh sov i 1 timme. Jättegött var det! Medan vi sov var Nattis hos en kompis och lekte. När jag vaknade så var det sååå KALLT så jag tände kaminen och åå så varmt och gött det blev! Sån vill jag ha hemma!! Och en diskmaskin! Och en tvättmaskin!! Tänk var härligt!
Nu hade vi ändå inga tider att passa men tänk på veckorn!! Det ska hämtas och det ska lämnas och hit och dit, och så ska man ju jobba med,hejåhå stressigt värre!!
På kvällen dök mormor upp med lördagsgodis till tjejerna. Vi åt potatisgratäng och kött till kvällsmat och åå så gott det var,det lyckads vi bra med!

På söndagen så var det upp i lagom go tid,sovmorgon tänkte jag! Yes!! Vi duschade,åt frukost och myste sen så for vi upp till osterian för att titta på tomtar,men det var inte öppet. Kl är ju 11:15,konstig! Men hallå!! Vinterid!!! Det hade jag glömt helt! Fattar ni! KL var bara 10:15! Pinsamt!! Och där försvann den sovmorgonen! Så vi åkte ner till moster och fikade medan vi väntade på att kl skulle bli 11. Kusin Malin hade varit ut på lördagen och var lite sliten,så hon sov när vi kom men det dröjde inte länge förren hon vaknade och kom ner varpå 2 glada tjejer ropade och tjohade MAAAALLIN!!
Snäll som hon är kom hon och satte sig i köket hos oss,pratade lite och vi bestämnde att de skulle följa med oss till osterian. Malin gick upp för att göra sig i ordning och tjejerna följde efter! Malin säger så klockrent: men vad är det här???
Stackarn..
Sedan bar det av till tjejernas mormor och morfar för att äta lite middag..
Så igår kväll när jag kom hem så somnade jag väldigt gott kan jag säga..
Men eftersom jag har världens goaste syskonbarn så var det heltskoj hela helgen.

I dag har vi haft planeringsdag på jobbet,vet inte vad jag ska säga riktigt,eftersom jag jobbar på 2 förskolor så fick jag åka imellan och det är ju inte direkt roligt men men det går..

En kul grej hände! Vi åt lunch på Aroy. Jag hade stoppat in det sista av maten i munnen och började tugga då kom HON som jobbade där och sa:är du färdig?
 JAG:aaa det är jag (med mat i munnen) och tjoff så var tallriken borta!! Jag hann inte ens svälja! Och det var samma för oss alla!  Vilken dålig service måste jag säga,man väntar väl tills alla är färdiga??
Dit lär jag nog inte gå tillbaka...

Nä nu ska jag fundera ut vad det blir för kvällsmat...


Rond 3

Sitter här på jobbet och är på G att lägga mig men tänkte skriva ut lite schema först. Är åter på jobbet,för tredje gången i dag,hejåhå vad det går! Men i morgon är jag ledig. Ska bli superduper gött!

Ska skaffa mig ett pass nu så att man kanske kan låsa hemma och åka bort en vecka,vore hur gött som helst nu!

Jennie! Såg att du hade skrivit på msn,du hade loggat ut när jag såg det! Ska vi ta lite picknik på mösseberg på lördag kanske,Åsa kanske är sugen med? Tänkte höra med er iaf. Men jag hör av mig i morgon,måste bara fylla på mobilen,den har stått på 0 kr i 3 veckor nu.hihi

Satt och slötittade på sex and the city filmen hemma nu i kväll,blev väldigt överraskad,jag tycker ju inte om serien men filmen var ju kanon bra! Du hade rätt,Marie!

Nä om jag ska göra lite nytta nu kanske,bädda och lägga mig så jag orkar upp i morgon.

God morgon

Fy va redig jag har varit här på morgonen! Jobbat lite,diskat och plockat här hemma. Wii! Så nu sitter jag här och väntar på att äggen ska koka färdigt så jag kan äta frukost. Är faktiskt riktigt hungrig! Träffade Linda i går kväll på jobbet bredvid. OjOJ verkar som om vi har massor att prata om,en heldag som hon sa! Så det verkar som att det blir av i dag!

Ååå va gott med frukost så nu ska jag njuta av den,ägg,knäckemacka och en kopp te innan det är dags för att sticka i väg till jobbet igen 8:30.


Windowshopping,lunch,drop in.

I dag har jag varit på mycket bättre humör,har varit ledig i dag. Men börjar nu jobba nu kl 21-07, Men de e helt ok.. Har varit på stan och lunchat med Åsa i dag. Och en massa windowshopping för min del. Efterso jag inte SKA köpa några lläder förrens målet så blir det bara till att titta för min del! Men det är helt okej,fast lite sugen är jag ju. Har inte handlat några kläder förutom träningskläder som jag måste ha på 2 månader. Men helt ärlig så funderar jag på att köpa en kofta,fattar inte  vart min har tagit vägen?? För nu efter att jag har rensat min garderob så har jag ingen kofta (till vardags) alls! Men jag vet inte,har ju lovat mig själv,men samtidigt så kan jag ju inte gå och frysa heller.
När vi var på stan ringde Nattis och frågade ojm jag ville komma på drop in fika på hennes fritis,och som en snäll faster jag är så sa jag så klart ja! Hon tyckte det var jättekul att få visa runt och visa sina saker. Sen var det kul för några av de andra barnen har ju jag haft sen de var små på min förskola! Det är alltid lika kul att träffa dem och deras föräldrar och prata lite.
Sen ville svägerskan att jag skulle följa med hem till dom för att kolla över vad vi ska äta i helgen.För hör har !! Jessica ska leva svenssonliv i helgen!  Känner överlag att det trånga svenssonlivet inte rikitgt är min grej,men det jan alltid ändra sig. Men så känns det just nu iaf. Men det ska bli himla kul,för jag har ju världens bästa brorsbarn! Fredagen ser ut så har: Tacos,bubbelbad och Idol. Lördagen: Lite öppen än men potatisgratäng och kött står på menyn.


Nä nu måste jag packa väskan för nu börjar jag snart..


En för alla,alla för en?

Verkar inte så,så Jag  ger upp,fullständigt. Säger bara det,är så less på allt. Men jag skiter i det nu,tänker inte engagera mig om inte andra är intresserade. Jag sköter mitt så får det vara bra. Jag lägger ner,från och med nu.
Är alldeles för arg för att kunna skriva något positivt här,allt känns skit just nu,så jag återkommer när jag har nåt roligt att komma med.


Kardemummaskorpor


75 g        smör
1 st          ägg
1 dl          socker
1  tsk        vaniljsocker
60 g          hyvlad mandel
0.5  krm    salt
6.5 dl         vetemjöl
0.5   t sk    bakpulver
0.75  tsk    malen kardemumma

1. Sätt ugnen på 175 grader och smörj en bakplåt. Rör smöret och sockret fluffigt i en bunke.

2. Kläck ner ägget i blandningen. Måtta upp mjöl och bakpulver i en skål. Rör om väl.

3. Rör ner mandel, salt, kardemumma och mjölblandningen i smörbunken. Arbeta till en smidig deg.

4. Rulla ut degen till en tjock längd och lägg på plåten. Grädda cirka 35 minuter tills ytan är ljusbrun.

5. Ta ut plåten och skär genast längderna i 1 centimeter tjocka skivor på snedden. Låt svalna och förvara skorporna i en burk.



Trodde att det skulle vara bökigt att baka men så verkar det inte,så det ska jag testa.
Låter jättegott och sen är det ju gott med en kopp te.


Shoppingsugen

är jag,men jag har lovat mig själv att inte köpa några nya kläder tills jag har nått önskad storlek,som är 44 nu till en börjar. Det är inte långt kvar,men det känns som att det bara står stilla men jag jobbar för fullt på det.Och jag som älskar höstmodet,så jag har ju verkligen valt en bra tid!

Har hittat massa saker jag vill ha.

Men det får vänta tills jag har nått mitt mål och då ska det shoppas loss ordentligt kan jag säga!

Jobb,magont och nyfrisyr

så kan min vecka summeras!  Och veckan fortsätter lite till,jobbar i helgen och sen börjar en ny vecka,så rullar det på.
I går kväll hade jag en liten lillfredagskväll,degade i soffan och såg på film den nya Huken filmen faktiskt. Den var helt ok bra,bättre än den förra. Men lite overklig men sevärd,degmatrial helt enkelt.
Jag ser faktiskt i framimot tisdag då ska jag och mina kollegor på möte,och vad det är för möte säger jag inte,lite hemligt jag för vissa kanske,ska bli spännande!
Denna vecka har varit den segaste på länge,höjdpunkten var fikat hemma hos Hetta,och lite ommöblering! Fasen det blev bra Hetta! Hoppas du gillar det!
Jag har haft ont i magen i veckan änna sen i lördags,har tappat matlusten,illamående ja allmänt ont. Så någon vidare näring har jag inte fått denna vecka. En klick mos,och lite pannkakor i måndags,i tisdags blev det lite makaroner på jobbet,i onsdags blev det lite spaggeti hemma hos Hetta,onsdags blev det lite makaroner på jobbet och i torsdags blev det lite soppa på jobbet.Sedan har det inte blivit nåt mer. Magkatar sa Ingela som är sköterska,ja ve vet med det kanske lägger sig. Och det värsta är att jag är inte ens hungrig,tvingar i mig för att inte må ännu värre..

Jag fick ett infall i tisdagas;ringde frissan och frågade om hon hade några tider,japp kan du om en halvtimme? Ok. Så var det med det. Klippte upp och tunnade ut håret och hon tog hur mycket som helst men ändå märks det inte,knepigt men så är mitt hår knepigt. Men jag blev nöjd,nu är det lite mer frisyr istället för att det bara hänger där...
Har inga jättebra bilder men här kommer de..




Fast jag är ju en sådan som plattar håret,då blev det blir det ännu bättre..
Jag borde ta och städa lite,få ett sånt där idiorryck,för i helgen blir det inte av.
Innan jobbet i morgon så ska vi fixa lite med pappas saker,ställa de i mitt föråd och så där. I morogn är det 6 månder sendan min pappa gick bort i från oss,känns helt otroligt att det är 6 månader,ena dagen känns det som att det har gått fler år sedan andra dagen känns det som om det vore i går,konstig känsla. Ska till kyrkogården och tända ett ljus och sätta en blomma till pappa...

Go morron

Jag sätter mig i bilen nu på morgonen,åker till  jobbet,kommer till jobbet och ser på schemat att jag börjar kl 12 inte 8:30. Meeeen!!!! Det är ju inte tiden som jag fick i telefonen!! ajaj det var bara att åka hem igen,så nu sitter jag här. Borde ta en prommenad eller nåt men orkar inte! Är astrött,ont i magen,ont i huvudet och allmänt seg! Nä nu e jag en riktig gnällfia! Och att gnälla gör ju inte saken bättre...

Borde jag lägga mig och sova lite så jag orkar hela dagen,både jobb och gympa och sen jobb igen,fast igentligen borde jag GÖRA något,framförallt äta något. Åt inget alls förutom nyponsoppa igår och i dag har det inte blivit något än,så det kanske är en idée,blir lite piggare då kanske...

Men jag måste säga att det här är en värdelös start på dagen och just denna som är oändligt låååångg!
Men förhoppningsvis så blir veckan bättre,har jättebra tider resten av veckan men man vet ju aldrig vad som händer..


Härliga lördag & trötta söndag



Lördagskvällen spenderades med Hetta och en massa matlagning.Kycklingpajen var suveränt god! Den rekomenderar jag verkligen! Testa den.  Efter en massa god mat och prat så var det dags för kaffe och efterrätt som bestod av en lite "nyttigare" kladdkaka med lime. Med lime så menar jag rivetskal från en lime inte en hel lime,eller hur Hetta? haha Men gott blev det! Fy vad mätta vi blev. Jag hade änna ont i magen på kvällen,är inte van att att så sent och så mycket. Tur att man inte gör det varje dag!  Tack Hetta för en jättekul kväll!

Idag har varit en sån där dag som jag har varit görtrött och inte gjort ett svatt,men sedan så har jag haft en sådan dunder huvudvärk,det har jag haft väldigt mycket de sista,och det är väl inte så bra kanske...
Nu ska det förberedas för en ny veckas arbete,och så ska det diskas inna jag lägger mig,fy va lessamt men nu måste jag verkligen göra det för imorgon så hinner jag inte,jobbar 8:30-17,har ryggympa kl 18-19, sedan börjar jag kl 21 igen och jobbar till 12:30 på tisdag! Bra start på veckan eller?
Nä disken väntar..

Full rulle

Nu är det äntligen helg och lördag. Och i vanlig ordning så har jag och Fröken Jennie varit på stan och fikat! Lördagar har liksom blivit den dag vi oftast träffas och fikar och tjötar. Sen så brukar det ju bli några besök i diverse butiker. Får se vad du tycker om vinet som jag tipsade om,Jennie!

Igår var det himla massa farande på vägarna för min del,först till Kinnarp och ett besök till rosa boden för att inhandla lite Cult,och vem var inte där om Jennie! Rödtottar får inte handla här! Men du då?! Sedan blev det ett infall att åka till Skövde för att köpa smycket och inte vilket smycke som helst!! Utan Efva Attling,vars smycken jag verkligen älskar!
Hope!



Love it!  Det ska få pryda min hals lääänge..
Sedan körde jag Broder med kollega till Hjo,för de skulle på fest där.När man själv har en bil med årsmodel 1998 som för övrigt inte har allför många tillval och knappar man kan trycka på så är ju in bil av årsmodel 2008 en hel vetenskap! Med alla moderniteter som den har,exempelvis GPS, broder visad mig hur jag skulle få igång den när jag skulle åka tillbaka och hämta den mitt inatten,Och visst de fatta jag men på vägen hem,då jag var helt ensam i bilen så visade Gps:en att jag skulle åka vi Skövde fast att jag skulle åka via Tidaholm.Okej tänkte jag! Får väl se om den kanske dirigerar om! Mitt i en rodell säger en röst som är väldigt lik Göran "Svennis" Eriksson,sväng höger,och dum som jag är så gjorde jag det! Då hamnade jag i KORSBERGA! Visste knappt att det existerade! Fan! Vart vänder jag nu???
Efter en hel eviget,som det kändes så såg jag en skylt:Tidaholm! Jippi! Och hem kom jag!
Det dröjer nog innan jag skaffar mig Gps,håller mig till papper och penna med hjälp av eniro!
Så kvällen spenderades hos moster med familj,men många skratt men det brukar det bli!
Hur blev det Manne Kom du hem eller blev det övernattning? "nyfiken"hihi
Vid halv ett bar det iväg till Hjo igen för att hämta nissarna,men denna gång slapp jag åka sjäv,fina Malin åkte med! Tack för sällskapet,fast på vägen hem somnade ju hon så gött,så gött men då hade ju nissarna kommit igång och tjötade så det stog härligt till!

Ikväll kommer Hetta,vi ska laga mat och dricka vin och bara tjöta. På menyn står kycklingpaj och till efterrätt kladdkaka!
Har inte testat denna varianten av kycklingpaj så det ska bli spännande. Här kommer receptet för den som är intresserad:

1 grillad kyckling
1 gul lök
3 dl skuren vitkål
1 tsk salt
1 påse taco-kryddmix
1 liten burk créme fraiche
1 dl grädde
1 smör/olja att fräsa lök och vitkål i
150 gram riven gratängost


Pajdeg

3 dl vetemjöl
125 g margarin
2-3 msk kallt vatten


Arbeta ihop degen och ställ den svalt en stund. Skär lök och vitkål i centimeterstora bitar och fräs tills det mjuknar. Tillsätt den i små bitar delade kycklingen, kryddor, créme fraiche och grädde. Rör om och låt puttra en stund.

Tryck ut pajdegen i formen (ca 25 cm i diameter) och förgrädda ca 10 min, 200 C. Häll i kycklingröran och strö över osten. Grädda i 225 grader i ca 25 min. Servera med en god sallad till.

Nu ska jag ta och städa lite,hejhej


Stöd rosa bandet,det gör jag.






Fler frisyrer och flätor!




Ny frisyr?

Jag är så sugen på en ny frisyr,jag vill ju spara ut håret men det är bra snyggt med kort hår! Kollade på nätet och hittade lite olika bilder visst det är på kända personer och det har en bakom sig som fixar till varenda hårstrå men ändå,de är snygga frisyrer

Här kommer lite bilder,vad tycker du?





Äntligen

Äntligen funkar mitt bredband! Det har inte fungerat sen i torsdags men i dag så hände något..
Jag har varit sjuk hela veckan! Uscha vad lessamt! Feber,förkyldning,hosta och ont i huvudet. Började redan förra helgen men i fredags la kroppen av helt.Mådde jättedåligt på jobbet i fredags och som tur var så slutade jag kl 13 men det var en massa lååånga timmar.. Eftersom jag skulle jobba den helgen så ringde jag och sjukanmälde mig innan jag gick hem från jobbet! Och tur var det för jag har varit helt slut,legat raklång på soffan hela helgen och hela veckan Och försökt kurera mig med många koppar te med honung. Men nu börjar det bli bättre men inte helt bra!  Ont i huvudet som tusan!
Men men det ger sig...



Sitter å pratar med Hetta msn,vi pratar verkligen varje dag där nu,jättekul.Fast vi träffas ju i verkligheten med,eller va säger du Hetta?

I dag fick jag lite energi och städade,tillochmed putsade fönstren i vardagsrummet,det ni!!
Sitter här med datan i knät och har sådan huvudvärk och fattar inte varför jag inte stänger av datan???
Kankse för att det är så kul att blogga??

Denna helg blir lugn den med,ska vara chafför åt brosan som ska ut med jobbet i Hjo.

På lördag kommer Hetta hit,då ska vi laga lite mat,dricka vin och bara tjöta,ska bli kul. På menyn står kycklingpaj.Till efterrätt kladdkaka.
Vad ska det bli för vin tro?

             eller   

Dåtid->Nutid


Världens snyggaste man


Höstblues

Utomlands någon?
Vore helt underbart att bara åka iväg,vattna blomorna,slänga soporna och låsa dörren och sticka i väg!!
Får ta mig en funderare på det...
Fy,vi har fått löss smitta på jobbet!!!
Förstår ni hur det kliar i huvudet?? Ren inbillning men fy vad det kliar! Jag vill verkligen inte ha löss i huvudet. Jobbade till 18:30 igår,så hela dagen längtade jag hem för att tvätta håret,när jag kom hem så gick jag raka vägen till duschen och tvättade håret 2 gånger,inte för att det hjälper mot löss,(HAR INGA LÖSS) men det känns renare i huvudet och Ja jag vet att löss sätter sig i både rent och smutsigt hår,inte för att mitt hår var smutsigt men det kändes äckligt bara tanken på att jag har varit i kontak med löss! Nä,måste sluta tänka på det annars blir jag tokig!!

Imorgon är det redan fredag,tänk va gött det hade varit att vara ledig i helgen men icke sa nicke,jobb.jobb hela helgen. 
Det har varit en lååång vecka med långa pass,9,5 h varje dag förutom i morgon då det enbart är 6 h,6:30-13. Sen kommer Hetta hit och fikar,hon är sugen på att se hur det blev med nya tv och ljudanläggningen. Ska bli kul,hon är så skön att umgås med.Vi har alltid mycket att prata om.

Såg precis på reklamen att  Du är vad du äter kommer i kväll,det är ju mitt program,så roligt. Jag skulle aldrig ställa upp själv men det är kul att se andra göra det..
Sedan är det lyxfällan efter det,men då kryper jag ner i sängen och kollar.. Torsdagar är min tv-kväll!

Funderar på att beställa tid för tatuering nu...

Jennie,va kul att du har hittat hit! 

Nä nu ska det tändas lite ljus och göras lite te...



RSS 2.0