Där du andas

Spöken och spel
Tvivel och tvång
Månen går upp
Den ser var du är

Lyser inatt
och strålarna följer mig
Dom hör mig viska att

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger
ska alla himlens änglar
Få lust till samma sång

Ljudet av oss
klingar så rent

Blir till en bild
av kärlekens väg
och hoppet och tron
att ingenting är försent

Att hjärtat ska få ro.

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger
ska alla himlens änglar
Få lust till samma sång

På samma gång
I samma sång

Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva
min stund på jorden

Där vi sjunger

Samma längtan
Samma drömmar
Samma måne
Samma toner
Som samma röst
i samma sång



Marie Fredrikssons nya låt,så otroligt vacker

Där kom den

Förkyldningen!!
Fatta vad lessamt,sitter här med täppt näsa,ont i halsen,ont i öronen,hosta och världens huvudvärk! Orkar inte detta just nu,men vad ska man göra då??
Så någon gympa blev det inte idag,det orkade jag inte..
Har varit som en zombi på jobbet i dag,M sa att jag såg mer trött ut i dag än innan helgen,det värsta var att de stämde!  Borde ha varit hemma i dag igentligen men som man alltid säger:jag har ju ingen feber! Så tänker man i mitt yrke,tyvärr men sant!  Jobbar i morgon,och sen e jag ledig onsdag och kan kurera mig ordentligt och så sliipper jag ju karensen,för den e ju inte rolig! Borde inte finnas någon karens inom mitt och många andra yrken. För det är ju inte värst fräscht att ha snoriga barn runt en hela dagen och som nyser mitt i maten,liksom. Menmen så är det...
Idol är ju på tv:n ser jag,men vet inte riktigt vad jag tycker,hon som sjunger nu (den blonda) skriker ju mest,låter hemskt,hoppas inte alla är likadana,men ett sjärnskott borde ju finnas!

Nä du ska jag se vidare på Idol sen är det dags för bingen,känns som jag inte gör något annat än sover nu för tiden..

Vi "hetta" rätt

ajjemen det gjorde vi,jag och Hetta, till mediamarket i jönköping!
Där innandlades en tv och ljudanlägning! 
Jag:Den kostar ju bara 4000!
Hetta: Det var ju ett bra pris..
Jag:Ja det var de ju för expert skulla ju ha 5000.
Hetta: Då kan du ju köpa ljudanlägning,då kan du ju se det som att du köper den för 500 kr!
Jag:Aaaa,hur gör jag nu!?!

Men så fick det bli,så nu sitter jag här och tittar på Mord i sinnet på min nya tv,min jättestora tv! Och jag har kopplat ihop allt själv,det är inte illa! Sicket ljud sen kan jag tala om! Nu jäklar ska det spelas musik,hihi.. Helt otroligt!
Det kostade ju en stooor slant,men nu fick jag ju ljudanlägningen på köpet kan man säga ju...

Det som är det negativa är ju att nu står det 2 stora låder och tar plats i hemmet och det hatar jag och att jag verkligen gillade min gamla tv,som jag fick av pappa ett tag efter jag hade flyttat hemifrån,synd att skrota den...

Var ju ute och åt med Hanna igår,lika roligt som alltid.Men folket bredvid,vad säger du om de Hanna??
Annars så har de varit sååå gött att ha varit ledig bara....

Nä nu ska jag kolla färdigt innan det är dags för bingen och i KVÄLL kommer reprisen av oskyldigt dömd,23:45! Hur ska man orka vara vaken så länge???

Min

Tv är trasig,det går inte att starta den! Det kommer ingen ström till den,har inte fungerat sen i torsdags. Det är bara att inse att jag måste köpa en ny. Sitter å kollar på nätet på diverse sidor som säljer tv apparater.Det är ju jättedyrt att köpa tv.Det enda som jag har bestämt är att det ska vara en samsung,för de är helt klart snyggast!


 37 tum!

Det är ju mycket man måste tänka på innan man beslutar sig,ska det vara Plasma eller Lcd? Det värsta är att inget av det säger mig något,jag kan inte något om tv apparater. Ska de vara 32,37,40,42 tum eller vad ska man välja för storlek? Jag har inget krav på större tv än den 28 tum jag har,tror det räcker gott och väl med en på 32 tum. Man kan ju få en sådan för 5000 kr.Funderar på att åka till mediamarket i morgon å kolla. Men om en 37 eller 40 tum kostar runt 6000 kr är det då värt att köpa en större då? Ja vem vet,inte jag iaf. Får väl ta och titta runt lite,men på nätet är de rätt så dyra,det skiljer inte mycket i pris imot vad affären har,man har ju portot och frakt som man får räkna med.Aja det ger sig..

Har varit på stan på förmiddagen och det var hur mycket folk som helst,cittaslow,ursäkta mig men vilken skit! Det lukade ju så vidrigt på stan så det var ju inte sant! Du hade aldrig fått in mig i det där jäkla tältet!! Uscha!
Här hemma har jag kommit så långt att jag har sytt och satt upp mina nya gardiner,borde städa och diska men känner verkligen inte för det,känner mig hängig,förkyld och ont i halsen men jag ska försöka ge mig själv en spark i rumpen så jag kommer igång...
Ikväll ska jag å Hanna ut och äta lite mat och roa oss,det var ett tag sen så det ska bli jättekul.
Nä nu måste det hända något...

Glad

I dag är jag glad,speciellt när jag kom hem och möttes av posten! Jaa Posten! För där låg ett underbart lönekuvert! Då blev jag glad,mer säger jag inte,hihi..

Nu börjar min långlediga helg,fre-sön! Ska till jobbet en sväng i morgon och ta kort bara,sen e jag leedig! Ska vaxa benen kl 13 sen så ska jag till skövde å kolla på gardiner till köket,sovrummet och vardagsrummet,framförallt sovrummet.Har inte hittat några jag egentligen tycker om in dit men det kanske jag hittar i morgon.
Sedan så ska jag och Hanna gå ut och äta,det var längesen vi gjorde det,så då ska det ätas gott och drickas gott men framförallt tjötas! Ska bli superkul!

I går var jag och Ingela på värsta tantvarning! Bilbingo!! Till min förvåning så var det riktigt kul,men kallt! Men medlite gott fika och kaffe så rättades det till! Det var många som vann min inte vi,men kul hade vi! Det var ju lite bökigt att komma på hur man ska spela men när man väl fattade de så gick det kanonbra men som vanligt så e ju jag lite trög så jag missade ju nummer 40 och kom på det försent,Jag hade fått full bricka men det räknades som överspel!! Överspel min röv! Jag hade ju vunnit 1500 kr om jag hade varit med ordentligt! Menmen man kan inte lyckas jämt!  Får bli fler gånger fast nästa år då!

I dag ska jag få tummen ur och städa lite,borde tvätta fönster men det är så lessamt! Får se vad som händer när musiken drar i gång och städtanten kommer fram.
Tänkte gå ner till mormor och lämna hyllan hon ville ha,som jag skulle lämnat för ett tag sen...

Missade Oskyldigt Dömd i går,nån som vet när reprisen är?????


Syster och jag





Hittade dessa blider på mig och min syster,tycker de är ganska så roliga och fina! Men vi borde ta ett nytt för dessa hårfärger stämmer inte längre!hihi

Onsdag eller måndag?

Känns som att det vore onsdag men det är ju BARA måndag!  Eftersom jag har jobbat i helgen så känns det som att veckan är hur lååång som helst,men jag är ju ledig på onsdag och det ska bli jättegött! Satt och räknade på mina timmar denna månad,ligger på 179 h och heltid är 160 h,vad händer om de dyker upp en natt? Kvalificerad överitd? Ja vem fasen vet och jag orkar inte bry mig,längtar tills fredag,då börjar ju helgen!
Var på gympan i dag med Ingrid,och det är jättekul.Stackars Ingrid,hon har jätteont i ryggen men kämpade som en tok ändå! Hon kom knappt in i bilen sen,stackarn.
Konstaterade på gympan att jag måste ha riktiga träningskläder! Så när jag hade kommit hem,duschat och gjort mig i ordning lite så satte jag mig tillrätta i soffan för att kolla vad HM har att erbjuda på den front och jag hittade lite grejor!
Köpte en munkjacka med men hittade inte bilden,men den e rosa! Blev nöjd,så nästa vecka kommer kläderna!

Nä nu ska jag lägga mig och sova!

hejhej


Ny parfym skulle jag vilja ha..

Men det finns ju så många att välja på? Någon som kan tipsa on någon bra?


Vackra

  
                                                                     

Suck och stön

Vet inte vad jag ska skriva riktigt...
Har jobbat hela helgen,kom hem nyss,trötter som vanligt. Var på begravning i fredags,det var alldeles för tidigt efter pappas,men det var jättevackert,fina blommor,fin musik...
Hemskt att säga men det var kul att träffa släkt som jag inte träffat på många år. Synd att det blir på en sån är tillställning bara,kunde varit något bättre...
Jag och syrran stog och pratade med Sasha,som sa:Hur är vi släkt då?
Jag:vi är Karins barnbarn.
Sasha:vem?
Marie: Din moster.
Sasha:Va? jaha
Jag:Du och våran mamma är kusiner..
Sasha: Jaha..

Sasha är alltså 22 år och mamma 52.Lite lustigt faktiskt.Men sådan är den,släkten...
Det var jättekul att bara sitta ner och prata och skratta efter begravningen,vi är ganska så roliga allihopa!

Tomas(mammas morbror) säger till mamma:
När ska du komma och lämna en present till din kusin?
Mamma:jadu,när kommer ni?
Tomas:vankas de preseter så kommer vi direkt.
Mamma säger till sin bror Glenn: Hör du vad han säger? att vi ska ge vår lille kusin presenter?
Glenn: va? vilken kusin?
Mamma:Tomas son  Leon..
Glenn: Är Leon min  kusin??
Mamma: JAAA!
Glenn: Jaha! Har jag en sån liten kusin??
Mamma: Ja,Tomas är ju din morbror!
Glenn: Ja just de!

Mamma är 52,Glenn är 45 och deras morbror Tomas är 35 och hans lille son är 8 månader.Hängde ni med?
Vi har det väldigt rörigt i släkten,men kul har vi.

Funderar på om jag ska lägga mig på soffan och se på en film och bara slöa,de vore riktigt gott,får nog bli så..

hejhej


Uscha

I dag känner jag mig riktigt nere,vet inte om det är att jag börjar bli krasslig eller vad det är men i dag är jag inte riktigt mig själv. M på jobbet tror att de beror på att jag jobbar för mycket och har för mycket som häder runt omkring mig. Även fast jag är ledig så är jag liksom inte ledig,måste hela tiden göra något.Men egentligen så jobbar jag ju inte mer än andra men jag jobbar längre pass,fler dagar i sträck,har nästan aldrig rast eller 10 mins fikapaus,är i barngrupp 99% av tiden jag är på jobbet.Det är dagtid på veckorn,dagtid på helgerna,nätter och kvällar,får liksom inga rutiner,vet inte riktigt hur jag ska lösa det heller..
 Är alltid trött,kom inte upp 7:30 i dag utan kl 7:50 och jag började 8:30,stressig värre...
Borde nog gå och ta lite prover för att se om jag har nån vitaminbrist eller nåt,jag hade folsyrabrist för ett par årsen och nu har jag samma symtom som då. Måste kolla upp det!  Nä nu gnäller jag..
Är ledig i morgon och då ska jag ta en lååång sovmorgon så jag är utvilad till helgens låånga pass på jobbet,men de går..
Nu ska jag gå ner i tvättstugan å fixa tvätten för det måste man ju med!


I dag är det 5 månader sen min pappa lämnade oss,känns som igår...
Saknar honom något helt otroligt mycket. Ikväll tänder jag ett ljus för dig,pappa.


Bondgård,fika,Yoga och ändrad blogg

Så har dagen sett ut för denna donnan!
Besöket på I; bondgård var hur kul som helst och barnen hade hur kul som helst,vi vuxna med för den delen!
Kossor,hönor,grisar,korv med bröd och fiskedam,mysig var det. Men doftern sióm följde med oss hem är man ju inte direkt van vid,om ni förstår vad jag menar! Koskit för hela slanten! Märks att man är stadstjej och inget bondematerial,HÖR DU NU,JONAS! Inget bondematerial!!! hihi..
Sedan bar det hem till syrran för att fika lite,mumma! De hade ett super mario bros spel som man hade när man var liten,så jag spelade och de gamla takterna satt i till att jag raderade alla världar som Marie hade klarat!!
Jag säger så här:delete?? nä jag ska inte deleta,jag ska spela,trycker bara på en knapp och poff!! Allt var borta!! Marie blev nog lite sur för hon hade kämpat i 2 dagar för att komma så lång,så nu är det bara att börja om från början igen...

Sedan bar det av för att Yoga lite! Och till min förvåning så var det roligt och väldigt avslappnande! Måste gå nästa vecka med,men det kanske jag inte säger i morgon,hihi..
Till kvällsmat blev det varmamackor med annanas,riktigt gott!
Så nu sitter jag här i soffan och är hur trött som helst! Borde kanske lägga mig men jag har så svårt att somna,så jag lockas inte av att ligga och vri och vända mig i sängen utan att sova. Men jag är ju trött  morgonen,började 8:30 i dag och kom upp ur sängen kl 7:45,liiite stressigt och då blir frukosten drabbad,lite fil medans jag springer runt som en tok här hemma men i morgon SKA jag komma upp senast och då menar jag senast kl 7:30! Annars blir jag arg på mig själv!

Nä nu måste jag nog lägga mig ändå,om jag ska orka upp i morgon,men i morgon kväll blir det lungt, Ska hem till Hanna och fika lite sen ska det bli att slappa i soffan för jag är ledig på fredag men då ska jag på begravning,mindre kul för det var ju inte alltför längesen jag var på en sist,på pappas.....


Kallt!!!

Nysshemkommen efter en kvällsprommenad med Ingela så sitter jag här i soffan och fryser så det står härligt till,det är ju svinkallt!!
Jag har varit frusen hela dagen,jag som nästan aldrig fryser!  Hade tillochmed  vinterjackan på mig under utevistelsen i dag på jobbet med vantar! Då är det kallt kan jag säga!!
Ska snart hoppa in i duschen och värma mig,sen blir det en kopp te och lite vtittande på tv4 och den nya svenska serien som verkar bra!
Nu längtar jag till Ullared och köpa en ny vinterjacka,vantar,överdragsbyxor och massa julklappar till småbrudarna,varv en av de bara önskar sig Bratz saker,så de ska jag kolla efter i ullared!
I morgon ska vi ut och åka buss och hälsa på på en bondgård med barnen på jobbet,oj vad de har längtat efter denna dag,att se I:s bondgård! Kan säga att jag tycker det ska bli jättekul jag med,hihi
Tror jag börjar bli lite förkyld men man vet ju aldrig hur det blir med förkyldningar om de kommer eller går...
Jooo,i morgon ska jag på Yoga,med Ingrid. Ska bli spännande att se hur det är. Yoga på onsdagar och ryggympa på måndagar och prommenader där i mellan,så då kanske....

I morgon tänkte jag att syster yster ska bjuda mig på fika efter jobbet,får se vad hon tycker om de..
Hon kanske har nån go fika att bjuda på,bakerskan,hihi

Nä nu får det bli duschen för min del,innan jag fryser ihjäl!
hejhej


Ledighet

att det kan vara så underbart! Efter att ha jobbat  10 dagar i sträck så är det helt underbart att vara ledig i 4 hela dagar!
Att inte göra något alls,bara va är så skönt.Men lite har jag ju gjort,inte bara slöat! Jag och Ingela har varit ute och gått,och jag menar GÅTT!! Vi började gå banleden sen så gick vi av ner i undergången och hamnade i Sköttning! 1h,40 min tog det och det känndes jättegött efter! Men det var en mastig prominix,kändes både i ben och rumpa. Sedan blev det lite kaffe och Idol och massa tjöt! Jättekul! Fast jag kan tala om för er att de skoskaven jag har fått på fötterna är inte vackra! Jag måste verkligen köpa nya gåskor,för så mycket som jag är ute och går så behöver jag verkligen ett par bra skor! Måste kolla upp detta!
Vi skulle ha gått i dag med men mina skoskav gav upp den idéen,ajajaj säger jag.
Får bli nästa vecka i stället.
Var på Kalas i går,Jonas fyllde år! Nu ska nu få höra en klockren sak! På väg till bilen så kom syrran och Hannah och vad såg jag då?? Joo de hade köpt likadan present som jag!! En alladdin ask!! Fatta va vi skratta! Så gott om chocklad har han iaf,Jonas!
Idag blev de lite fika på lilla blå med Jennie och en massa tjat! Sedan gav jag mig iväg och hämtade sissela och tog ut henne på en prommenad men det blev en lite lagom prommenad för AJAJAJ mina skoskav!!  Sedan bar det av hem för en städdag! För det behövdes verkligen,det har sett ut som ett bombnedslag här hemma! Men nu är det rent och fint igen! Nu ska det bara göras något gott att äta med,men jag funderar på råstekta potatis med kycklingfilé! Mumma! Eller vad säger du Marie??

Nu har jag nog bestämt mig för att köpa nya möbler men det är ju en ganska stor peng det handlar om men jag tror att det är värt det,för jag är så trött på mina möbler som jag har,visst de är fina och så men det är alltid kul med lite förändringar,men jag får nog fundera lite till som vanligt!!

Tänkte jag skulle se filmen Made of honour i kväll med Patrik Dempsey,får se vad det kan vara för något!
Nu ska jag dricka upp mitt te som jag har här framför mig!

hejhej

Hujedamig

vilken helg!!
Jag har jobbat 24,5 timmar på två dagar. Sitter här i soffan och är helt slut! I går gick jag och la med kl 21:00 ,jag var så in i bängen trött men det är klart, har man gått upp 04:30 två dagar i sträck så, blir man ju trött!
Vill ha lite ledighet nu men jag får vänta tills på torsdag! För då är jag ledig 4 hela dagar,helt underbart, är inne på min 8:e arbetsdag i sträck nu och har 3 kvar innan ledigheten kommer!
I dag har dagen gått hur sakta som helst,har jobbat 5:30-16,trodde aldrig dagen skulle ta slut och eftermiddagen var en sådan eftermiddag som bara de som jobbar på förskola vet hur de är! En uppe i taket eftermiddag,men men jag kunde tillslut gå hem och det var helt underbart,för första gången på 6 år så var det så gött att bara stänga dörren och skita i allt som har med jobbet att göra!
Man känner sig inte riktigt som en snäll fröken när man har jobbat 10,5 h utan varken rast eller fikapaus,för man är så himla trött så man vet knappt vad som är fram eller bak,MEN  i morgon blir det sovmorgon,till 7:30 ska jag sova! Längtar! Börjar ju inte förren 8:30.


Funderar på om jag skulle lägga mig i sängen och se på The Love Guru,men då lär jag väl somna så fort jag lägger huvudet på kudden...

I morgon är det jobb och rygg gympa som gäller,ska bli kul att testa rygg gympan,har inte varit på den innan! Måste tänka på ryggen lite mer,i mitt yrke så sliter man ganska så rejält på ryggen..

Det händer verkligen inte ett dugg roligt,bara jobb jobb jobb,lessamt....

Nu är jag bara glad att denna helg är slut och jag längtar redan till nästa helg..

Nä nu ska jag greja lite innan det är dags för bingen..
hejhej

Förändrings sugen

hela tiden! Vill ändra och fixa här hemma,helst nya möbler men jag gillar ju det jag har men ändå sitter jag och kollar,det är ju inte klok. Nu sitter jag och kolla på mio:s hemsida och vill ha detta jättevackra vitrinskåp till min hall!

Visst är det fint,men jag känner verkligen inte för att köpa nya möbler men de hade varit jättefint i hallen!!
Varför håller man på och ändrar hela tiden,jag gillar ju mitt hem och mina möbler men visst blir man sugen på nytt, Jag har alltid gillat ljusa möbler men börjar gilla mörka mer och mer,men jag vet med mig själv  att köper jag ett nytt vardagsrumsbord så vill jag köpa ny tv bänk för att färgerna inte passar ihop,jag vet att de hade irriterat mig till tusen!
För ett bord har jag ju sett med..




Det värsta är ju att de kostar plenty, men det blir inget av med detta men man måste ju få drömma och titta lite,om ett par år kanske..
Va knäpp jag är....

Nu ska jag hämta tvätten innan det är dags för att lägga sig i sängen och fortsätta läsa stig larssons bok,mannen som hatar kvinnor tror jag den heter. Jätterbra!
I morgon var det dags för jobbet igen,har inte en enda ledig dag förren onsdag om en vecka så jag jobbar,ti,ons,to,fre,lö,sön,må,ti,ons men allt går!

hejhej

05:28

är klockan och jag sitter på jobbet,väntar på att klockan ska bli 07:00,för då ska jag gå hem och sova gott gott i gott gott!
Detta var min första vaken natt och jag kan meddela att det har gått fint fint. Lungt och stilla fast jag har ju haft att göra hela natten. Först alldeles nyss satte jag mig ner för att ta en kopp kaffe innan dagpersonalen kommer kl 06.
Tänk vad mycket man fick gjort om man hade vaken natt jämt,jag menar med sådant man aldrig hinner på dagen på förskolan.Det finns alltid något att göra som det liksom inte finns tid till alltid,men tänk vad jag har hunnit med i natt, renskrivit massa information,skrivit ner rutiner,vikarieinfo och massa saker. Och i lung och ro! Jätteskönt!
Nä nu ska jag röja undan lite snart kommer ju det personal och fler barn!

Go morron go morron!

RSS 2.0