Skytten 22/11 - 22/12

Månadshoroskop - december 2009

När kärleksplaneten Venus rör sig in i ditt tecken i början av december, märker du hur du blir lättare till sinnes och känner en förnyad framtidstro, och det har du all anledning till. För det första kommer goda vänner med uppmuntran och stöd, och kan även komma med konkreta erbjudanden som visar sig fördelaktiga. Senare under månaden samlas vänner och älskare runt dig för att fira allt det goda livet har att ge. Du kan förvänta dig att människor anländer från fjärran platser för att ge ditt liv ljus och lyster. Det är en mycket kosmopolitisk tid.


Veckan före jul kommer att bli en underbar tid för dig, med många skratt och mycket roligt för dig att glädjas åt när du delar med dig av dina idéer med utåtriktade och kulturellt inspirerande människor, såväl i din arbetsmiljö som i din bekantskapskrets. Utöver det ser karismatiska individer till att du märker av deras närvaro; de står på din sida till 100 procent och stöder gärna dina idéer så gott de kan. I det avseendet är december månad årets höjdpunkt för dig, och gamla besvikelser glöms bort.


Själva julhelgen för dock med sig en viss osäkert i ekonomiska angelägenheter, och hellre än att lägga ut en massa pengar är detta en bra tid för dig att implementera nödvändiga ekonomiska reformer, till och med när andra människor konsumerar som om det inte fanns någon morgondag. Lägg inte ut pengar för att försöka att imponera på vänner, de älskar dig ändå. Tiden är inne för dig att ta budgetarbete på allvar och göra nedskärningar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0