Bakningen

går åt pipsvängen!

Brödet jäste inte men in i ugnen ändå å då blev de brända och nu får vi se om bulldegen jäser!
Vi hoppas på det bästa! Men jag säger det igen,jag är URKASS på att baka!


Fredag

Äntligen fredag  igen! Min favoritdag!
Denna vecka har gått relativt fort då jag är ledig i 4 hela dagar! Helt underbart! Det är så skönt att bara få vara och inte ha en tanke på jobb och alla andra måsten,så försöker jag ha det dessa 4 dagar. Och det är så himla härligt. Så i går blev det Skövde och fika med Jonna som jag inte träffat på evigheter!
Och roligt hade vi och massor att prata om. Ja det blev lite shopping med.
Köpte 2 ljuslyktor till min gren som jag så fint satte upp och det blev jättefint men PANG så ramlade en av dem ner och gick sönder,måttligt roligt.

I går kväll var det Me&I party hos svägerskan som stod på menyn. Vilka fina barnkläder! Jättefina! Det är alltid kul att träffas och prata och fika lite,och fikat var super,goda kex och ostar. Tack Helena!
Men som vanligt innan det var dags att åka hem så stod vi ute och pratade länge,men denna gång var Milli med oss och frös! hihi

Idag ska det städas,bakas bullar och bröd! Fick ett brödrecept av Jonna som jag ska testa! Men dammsuga är det prioritet på!
Får se hur det går med bakningen för det är verkligen inte min grej...
Skulle vilja åka ut till kinnarp med....

I kväll så ska jag hem till Milo och gänget för lite prat,god mat och film!

Nä nu ska jag sätta fart...


Nostalgisk

Ååå vilken bra musik egentligen!



Grace-Ingen kan älska som vi ur filmen med samma titel.



Ur G- som i gemenskap



FreeStyle-Natten dockor



Jon Andersson & Vangelis-I´ll find my way home


Whats worh fighting for?


Måndagkväll
och en ny vecka med nya tag är på väg. Det har varit planeringsdag på jobbet i dag och det har gått b.r.a kan man säga. Blev lite smått förvånad måste jag säga...
Men jag är nog inte helt på G än,känner mig forfarande,jag vet inte faktiskt hur jag känner mig,lessamer kanske?
Rörig?

Jag hoppas på en vändning snart men vet inte riktig hur, borde ta mig i kragen kanske,göra nåt roligt..
Men det sista så har det varit sovläge i soffan när jag har varit hemma och inget annat. Kan hävda att jag är trött,väldigt trött. Borde man inte piggna till när man sover så mycket?
Ajja det ger sig men det är verkligen tuffa tider...

En på jobbet frågade vad jag har för framtids planer nu när det är som det är. Och kan inte påstå att jag inte vet. Thailand december 2010,kanske? Någon som vill följa med kanske? 5 december-5 januari? Den som vill är välkommen att följa med,men det kanske bara blir jag?
Men i så fall gör det inget,jag ska bort,det är målet!

Saker och ting kan alltid bli bättre men trots allt så har jag haft/har det bra,det funkar ju. 
Det är kanske tur att man inte vet vad framtiden har med sig.

Men usch nu blev det deppigt igen,säger ju att jag måste ta mig i kragen..
Men nåt positvit hände ju i dag, jag vann 50 kr på triss!

Mitt i kaoset som är mitt liv för tillfället så har jag hittat en bra gammal låt fast med en ny artist,kanonbra.





Hittar ingen bra rubrik på detta lessamma inlägg....


Det var ett tag sen, kära du. Men varken lust eller ork har funnits de sista veckorna. Vet inte om de har infunnit sig ännu..
Känner mig vemodig,besviken och allmänt trött och sliten men det hoppas jag kommer en ändring på,och det är snart.
Att det skulle bli så här det trodde jag faktiskt inte,trots att viljan och önskan är stor så fann jag ingen annan lösning,trots mina försöka. Har vrit och vänt på allt men det har inte funnits en självklar lösning så det får bli så här. Man säger ju att allt har en mening och det får jag hoppas på,det kanske är något annat skrivit  stjärnorna för mig,den som lever får se.
Men det känns inte bra kan jag påstå men jag varken vill/kan eller orkar ha det på detta vis. Så jag har gjort det som inte känts bäst men som jag tror blir bäst för mig,tyvärr men så ligger det till.
Men nog om lessamheter för det orkar jag inte med mer....

Green Day var så himla bra! Vilken show! Kommer de tillbaka så kommer vi att åka,det kan jag lova.

I morgon är det fredag och jag verkligen lever för fredagarna,de är helt underbara! Även om jag jobbar i helgen så är den toppen!

Idag har det jobbats och finslipat hemsidan och grejjat. Somnade faktiskt i soffan när jag kom hem, det tar på krafterna att jobba mellan 16-12,japp 16:00 till 12:00 dagen därpå. Men det är skojjigt. Större delen av dagen iaf...

Sedan bar det av till en annan förskola för lite drop in fika hos Lill Budda. Mysigt och roligt att se alla de fina skapelser barnen har gjort. Framför allt Buddas..
Där träffade jag även mina gamla och älskade kollegor,saknar verkligen att jobba med dem! Så det är alltid lika roligt att träffa dem.

Nä om jag skulle se till att äta lite, det har varit dåligt med det den sista tiden,men nu så får det bli kyckling och en varm smörgås.


Kl åtta hos mig

Sitter här i soffan nyduschad och trött. Och trött är bara förnamnet. Var hos mormor efter loppisen i söndags och hjälpte henne att sätta upp hyllor och fixa bokhyllan lite,sen satte jag mig i soffan och mormor säger:Du ser trött ut lilla Jessica! Jag är trött,jättetrött och hungrig. Ska jag bjuda dig på pizza säger hon. Nä det behöver du inte mormor lilla,jag ska gå hem och duscha och sen lägga mig och sova. Vem ringer på min dörr i dag vid 15 tiden? Jo mormor! Här kommer pizzabagaren säger hon! Då har hon varit och köpt pizza till oss. Va gullig hon är!
Jag vet att du är trött och jag vet att du inte äter ordentligt så nu ska vi äta pizza,jag tog en med annans!
♥ Tack snälla gulliga mormor ♥ 
Så vi satt och åt och pratade och det var ett bra tag sen vi gjorde det,mysigt!

Loppisen gick riktigt bra! Och roligt var det! Vi sålde en del faktiskt,inte överdrivet mycket men vi var helnöjda. Så det blir till att sälja om 2 veckor igen. Vid 11 kom Robban,Nattis och Emilie ner med lite kaffe och bullar,och det satt som en smäck! Nattis stannade kvar och hjälpte till,hon grejjade och donade och ställde ordning på grejorna. Så nästa gång ska hon följa med och grejja från början. Kanske hittar mer i källaren? Får ta en titt....

Denna vecka är det vfu vecka för mig. Känns lite smått konstigt att inte "jobba" utan vara studenten. Har svårt att komma in i den rollen men det funkar,sa till tjejerna på avdelningen att säga till mig om jag "jobbar" för mycket och inte är studenten. Men jag har så svårt att inte "hugga i" pch arbeta. Men det blir säkert ordning på det. Har iaf hamnat på en toppen förskola med härlig personal,helt min typ av kollegor och de verkar tycka detsamma om mig. De låter mig gå tider som passar mitt jobbschema,de tycker jag är snällt av dem. Det är tuffa dagar och långa dagar men det funkar,det måste det göra! Men det ska bli roligt att vara där i 2 terminer till och från, och vilka härliga barn! Så söta och goa! Detta kommer bli bra!

På söndag är det stockholm som gäller,vid 12 tiden far vi. Ska bli så himla kul att komma bort,har tagit kompledigt på måndag och det ska bli härligt. Koncert är ju inget man gör allt för ofta! Och Green Day är ju superbra! Lyssnar för fullt på nya skivan,kanon!

Men nu är det Ugly Betty som gäller för denna trötta donnan och sen är det sova sova sova...



















Äntligen fredag!


Ljuvligt! ♥

Denna fredag har varit efterlängtad,kan jag säga er,mycket efterlängtad!
En sån har vecka var längesedan jag hade,en riktig skit vecka rent ut sagt! Och nästa vecka lär inte bli bättre,men så är det,det lugnar väl sig någon gång får man ju hoppas! Men det är 12 veckor kvar till ju eller nåt sådant och DÅ borde det vara liiite lungnare.

Men i dag är det min favvodag,FREDAG!
Var på föresläsning en kortis på morgonen sen så var det hem och käka lite för kl 15 var det dags att plocka upp Madde för en prommenix på berget! Fasen va rediga vi var!
Vi gick 5 km plus lite till, det är himla fint uppe på berget men jag utnyttjar det inte alls så ofta,men det får bli ändring på det.
Man märker inte att man går så långt när man går och pratar hela tiden,och det är så himla härligt med Madde för man kan verkligen prata om allt.

Så nu sitter jag här, nyduschad,kycklingen ska in i ugnen och filmen ska laddas för i kväll ska jag bara njuta av soffan och det ska bli underbart,är precis dundertrött!
Ingela och jag pratade om att åka till minnesafton i skövde i kväll och inte för att vara lessamer på nåt sätt och vis men det är rätt gött att bara ha en kväll hemma! Det var ett tag sen faktiskt.
Så det får bli en annan gång för det förvinner ju inte.

Men på söndag mina vänner! Då är det bakluckeloppis vid utropet kl 10-14 och jag ska sälja massa pryler och svägerskan ska sälja massa fina barnkläder för flickor och Madde ska sälja massa saker hon med! Så kom! Kom! Kom! OCH FYNDA!

Bakluckeloppis 4/10
Plats:Utroppet
Tid: 10-14


RSS 2.0