Bokad


I dag var jag med Gabbi & Milo för Gabbi skulle tatuera sig! Det var en nervös Gabbi som satt i bilen,men åå så modig hon var! För ont gjorde det! Ett tag lät det som om hon ströp katten,haha. Men så fin tatueringen blev! Den ska du vara stolt över,Gabbi!
Tack för att jag fick följa med och dela smärta och glädje.♥
 Och jag bokade en tid jag med så den 2:e maj så smäller det!

                              

                              



Skor? Ja Tack!



'








Underbara Fredag!

Äntligen fredag igen,älskar verkligen fredagar,framförallt den fredag jag är ledig,hihi.
Är ledig ända tills måndag eftermiddag nu,lovely!
Visst är det hemskt egentligen att man nästan lever för sina lediga dagar,jag gör det för tillfället.Räknar ner dagarna varje vecka,känns jobbigt att ha det så men vad ska man göra?
Vissa dagar är verkligen värre än andra...
Kanske ska ta och öppna ett fik istället,det vore nåt.

Besöket hos sjukgymnasten i dag gick riktigt bra,känns bra efter. Nästa vecka så ska hon visa lite övnningar jag kan göra på torra land med.För nu har jag bara varit i vattenbassängen,vilket jag gillar,ganska mycket faktiskt,borde ta och köpa ett simkort så jag kan göra det oftare.

Vad händer i helgen då?
Fredagen blir mycket lungn,på lördag kommer Milo och co hit.God mat,körslaget och film är planen!
Sedan är det faktistkt inte så mycket mer inplanerat och det gillar jag,det blir som det blir liksom. 
Joo ska ju med Gabbi på söndag till tatueran! 
Vem vet,jag kanske bokar tid själv....


                                       




För ett tag sen så

... satt Milli & jag och pratade om döden,och vad som händer med de människor som vi tycker så mycket om när de lämnar oss.
Hon pratade om en bok som heter Samtal med Gud,att den ger en annorlunda syn på döden,och massa andra frågor som man någongång funderat på.
Har gått och funderat på den och har bestämt mig för att kolla på bibloteket om den finns där.
Är inte alls troende på något sätt och vis,är inte speciellt "andlig" av mig heller men blev väldigt nyfiken på att läsa den,så ett besök på bibloteket står på agendan i morgon efter jobbet.

                              


Drömmen om Thailand

sitter och kollar på olika resesidor,och fasen va billigt man kan åka egentligen. Visseligen utan hotel men sånt ordnar sig.
5 december till 29 december kostar 8700 drygt,det är ju ingenting! Och hotel kan man ju hitta billigt om man går efter de sidor som jag kollat på.Ååå det hade varit underbart!

Malin,förhelvete
!

Vi sparar gärnet så åker vi!! Fatta va gott med en go drink istället för att rulla köttbullar på julafton! hihi
 
 






Shopping & kaffesugen

Efter att ha pratat med Gabbi i går så blev jag grymt sugen på att göra tatueringen som jag velat ha i flera år,så jag bjöd in mig själv till Gabbis tatuerare på söndag för att kolla läget. Ska bli spännande...

Sitter här med en goood kopp efterlängtad kaffe,vid halv 4 på jobbet så var suget ganska stort då jag inte druckit kaffe på hela dagen! Så nu njuter jag verkligen.Att det kan vara så gott med kaffe? Det hade jag aldrig trott för ett par år sedan,för jag var hela 25 år när jag blörjade dricka kaffe! Och jag har inte ångrat mig en sekund.

Men  jag vet inte hur det är för er men jag måste vara sugen på kaffe,annars så kan det kvitta,ibland kan det gå en vecka innan jag dricker kaffe. Att dricka kaffe för mig går i perioder. Klarar mig ju inte utan mina goda teer heller.

Jag är så dundersugen på att shoppa massa vårkläder!
Sa det på jobbet i går,Madde svarade snabbt:är du ledig på torsdag??
Haha nä tyvärr,men shopping får vänta tills lönen kommer för att leva på en lön för 7 hela arbetsdagar och 3 veckors sjuklön är ingen höjdare,helt bedrövligt faktiskt. Men som tur är så är ju inte alla månader sådana.
Men när lönen väl kommit så ska ni se att suget försvnnit. Självklart

Var ju faktiskt i Skövde förra veckan med Hetta och hittade en klänning på Gina Tricot som jag bittert ångrar att jag inte köpte. Har tänkt på den flera gånger,det är inte roligt när man är så velig att man måste gå och fundera på saken hela tiden,och det slutar ju alltid med att jag inte köper det jag vill ändå!

    

Det får kanske helt enkelt bli en tur till skövde igen... 


Grattis till mig åter igen....

Att det aldrig kan bli riktigt bra,är nu dunderförkyld! Precis vad jag behöver! Jösses!
Har äntligen kommit igång ordentligt hos sjukgymnasten,2 gågner/vecka. Det känns efteråt kan jag säga,i fredags hade jag så ont så att jag knappt kunde sitta så på jobbet i lördags var det ju ingen hit.Jag kan faktiskt påstå att det var en av de värsta arbetsdagarna i hela mitt liv! Usch,aldrig mer! 6:15-17.30! Jag var helt slut när Milli hämtade upp mig kl 18. Men denna skitdag slutade faktiskt riktigt bra med det lilla gänget,fast besvikelsen var STOR när Anna Bergendahl gick och vann melodifestivalen!
Fattar inte hur det gick till egentligen?
Fattas bara att hon vinner i Oslo med,tror tyärr att hon har stora chanser....
Det står en trerättersmiddag på spel,så vi får se om jag eller Milli får stå för middagen!
Haha

En ny vecka har börjat och mitt nya hemska schema har påbörjats,bävar faktiskt lite för det.
Bävar faktiskt för både denna och framförallt nästa termin....

Men denna arbetsdagen har faktiskt varit rolig,vi har gått en hlr kurs för barn!
Gick hlr kurs för många år sedan och allt har verkligen förnyats.Men man bör nog uppdatera sig varje år..

                                              


Men nu funderar jag på om jag skulle ta mig en kopp varm chocklad och krypa ner under filten lite,är fruktansvärt sleten idag,denna nedra förkyldning!




Prick till Prick

Sitter här och njuter av en god kopp kaffe men jag saknar dock lite irish cream,var ett tag sen det tog slut,borde köpa nytt.
Att komma hem i dag var helt underbart,mer underbart än vanligt. Det verkligen skrek i hela kroppen att jag ville hem. När man jobbar 17-11 så känner man sig redigt ofräsch kl 10:30.Man vill bara hem och slänga av sig kläderna och in i duschen. Och det var precis vad jag gjorde! Skulle egentligen gjort några ärenden åt jobbet men det fixar vi på lördag istället.

I morgon är det dags för sjukgymnasten igen,tycker att jag stretchar nacken för fullt men jag vet inte om det hjälper,igår hade jag fruktansvärt ont,under hela apt mötet så kändes det som att nacken skulle lossa från kroppen. Det är verklgen lessamt att det inte ger sig,OCH mitt ansikte!! Jag ser ut som en prick till prick teckning! Fattar inte vad det kommer i från då???
Har aldrig någonsin haft problem men finnar/pliter tidigare! Kan knappt med att gå ut snart!
Usch säger jag.....

                                            


Äntligen så känns det som att våren är på väg,me like!!

Såg filmen Äntligen Midsommar häromdagen,den var faktiskt helt ok..
Se den om du inte gjort det än..

                                                        


Hujedamig

vad livet känns tråkigt för tillfället..
Jag funderar och funderar,det måste bli en förändring,jag tänker inte ha det så här mer.
Jag ska kolla upp vad det finns för andra alternativ,vill ju stanna egentligen men har insett att det kommer att fortsätta så här och jag vägrar! Någon jävla måtta får det faktiskt vara. Trodde faktiskt inte att jag skulle säga detta men jag är så otroligt less på det,och vad det är går jag inte in på här,men det är en stor del av mitt  liv.Finner faktiskt inga ord för det förutom att jag är såå arg och besiviken.

Annars då?
Var på after work i Skövde i fredags,lika roligt som alltid.God mat,god dryck och trevligt sällskap är aldrig fel.After work är något som bör göras minst varanan fredag egentligen.
Som alltid så har lediga helgen bara försvunnit,poff.
Ändrade här hemma i hallen och sovrummet,och detta tog min axel verkligen stryk av kan jag säga.Ajaj men jag får skylla mig själv när jag ska ha så bråttom hela tiden.

Jag,syster och moder var ute och åkte i lördags,och det är en hel historia i sig,men det slutade med att vi hamnade på loppisen i Iogt huset,och JAG köpte en spegelbricka i silver som ligger så fint på vardagsrumsbordet.

Men i  dag är det jobb som gäller och teckenspråkskurs.

Längtar som en tok efter lediga dagar..
Hur ska jag klara mig som funderar på att enbart ta semseter 2 veckor i sommar!?!?
Usch det ska jag inte ens tänka på nu!

                                               

En prommenad hade varit skönt nu,rensa skallen lite,funderar precis hela tiden,kan inte släppa det,inte bra..

                                                                     


RSS 2.0