...

För ett år sedan så kom jag inte i en Didrikson jacka om så livet hängde på det men så passar till och med storlek 40!

Dra mig baklänges!

Vill ha en sådan här jacka fast i svart!

 


...

Söndagkväll och jag ska snart krypa ner i sängen, men kikar på TWIN Peaks, den gamla kultserien från 90-talet.

Igår kväll köpte jag en ny tv så där spontant, Borgunda gänget kom på kaffe/bulle/chips och vin kväll också så därspontant! Kul!

I dag har la familia vart här på söndagsmiddag.Köttgryta och potäter blev det. Är grymt sugen på att klippa av håret liiiiiite..

Denna längd känns rätt så bra.. 

 

 


Fredagsmys

Har det varit i Lidköping hos fina Gunilla ikväll. God mat blev det, massa skratt blev det, och os invigning blev det.

Det var den allra första för min del. Det är ju hur många länder som helst som är med! :) Och hur tusan vissa klär sig när de tågar in kan man ju diskutera. Ett exempel, Som nissen med turbanen på huvudet, snälla varför stoppade du inte in öronen!? Såg för j•vligt ut..

Satt hela kvällen och väntade på att Bond nissen skulle dyka upp men icke! Beckham satt i en båt?! Varför fick inte han tända brasan!? Eller någon annan? Men men jag är inte så insatt i detta evenemang men detgick säkert helt rätt till..

Tacka vet jag Paul Macartney! En sån nedrans bragubbe, Hey Jude!

Nä dra mig baklänges, jag borde väl sova nu, tänkte ev åka till Skövde i morgon, och besöka blomsterhandel.. God najt!

 

 

 


Nya dojor

Köpta i Köpenhamn! Inte världens bästa bild men va tusan skorna syns ju :)


Sommarhud och Köpenhamn

När nya fräknar dyker upp på näsan, pannan ochkinderna så är sommaren här! :)

Har spenderat halva helgen i Göteborg hos min kusin Carina, där vi bara har myst, druckit rose, sprit och tjötat. Och en del barhäng har det blivit med :):) och spriten blev det liiiiiite för mycket för för denna donna som vid 4 tiden fick (om vi säger så här) städa upprejält efter sig... U.r.k

Sen har jag kört ett härligt möhippe gäng som hade haft en härlig dag. Var hemma 05:05 på morgonen, trött som ett helt ålderdomshem. La mig och sov till 10, kunde ju inte sova allt för länge då tåget till Köpenhamn gick tidigt på måndag morgon.

Å fantastiska Köpenhamn, dit ska jag åka igen. Vilken vacker stad! Vi har ätit, druckit, ätit, strosat,ätit,shoppat,druckit,ätit,skrattat, Ätit,solat,ätit,åkt båt,ätit och massa massa mer! Sa jag att vi har ätit? :) Pointsen har jag inte räknat från fredag-onsdag. Kände att det skulle bli svårt och sen så vad tusan gör 5 dagar av 365 dagar?

I dag har jag skött mig, back on track!

Mormor och mamma har vart här i dag och haft fika och balkonghäng med mig, jösses va vi har pratat! Myyyysigt..

Kom nyss hem från lite grillmys hos the J:sons. God mat, go öl och massa skratt och prat. Kan det vara så att jag börjar tycka om öl?! Har aldrig gillat det förr...

I dag ska räkningar betalas, det ska städas och handlas, piffas och göras fin, på kvällen väntar Lidköping! Whooop Whooop....

 


I love Hjo


S.k.o.r

Som jag vill ha! :)


Mera bak

Bakade en banankaka och bröd i dag. Har kommit in i någon slags bakbörman.. ;) Ska nog köpa mig en hushållsmaskin ändå..

Banankakan blev väl sisådär men brödet blev supergott och endast 4 pp/bit. Sånt gillas..

I morgon så tar jag med mormor och mamma till Hjo! Lite stros och glass som är ett måste när man åker dit!

På fredag pyser jag till G.ö.t.e.b.o.r.g på äventyr...

 

 

 


Lax med fetaoströra

1 portion= 8 PROpoints 

Potatis räknas för sig, i detta fall 3 pp.

 

1 laxbit

25 gram fetaost 10%

2 msk fraîche 5 %

In i ugnen ca 30 min.

Servera med potatis och gröna bönor!

Mums!!

 


***

Tomatplanterna jag fick av Elwyn för ett tag sen växer för fullt!


****

Bakat har det minsann gjorts!


****

Svägerskan kom förbi med kantareller till mig i dag, rejält mycket kantareller! Fick det till 18 dl, efter att jag hade rensat, förvällt och gått ut med äckliga djur som lyckats följa med och lämnat tillbaka dem till naturen. Det hela tog 3 h sisådär, men med Varg Veum som sällskap så gick det som hejsan. Tack snälla för alla kantareller! Bloggandet har minskats rejält det sista då jag har fastnat rejält för Instagram (som de flesta?). Känns som att det blir dubbelt, ja rent av trippel av allt om man räknar med Facebook., Det blir ju så fina bilder, det är enkelt, betydligt lättare att uppdatera på Instagram. ;) I går var vi på Visingsö, otroligt vackert. Nästa år så kan jag tänka mig att cykla runt ön. Men dock utan regn ;) Vi strosade lite i Gränna, himla mysigt. Det var många år sedan jag bar där sist! Jag har haft en riktigt slapparsemester, har nog aldrig haft det utan sommar semestern har vart rätt planerad för min del tidigare, har bara Köpenhamn inplanerad. Men fy skrutt va gott att bara ta dagen som den kommer. :) I morgon ska det plockas jordgubbar med svägerskan och tjejerna. Frågar du mig nu vad jag ska göra resten av dagen så svarar jag B.A.K.A. Är grymt sugen på det, vill gärna baka bullar och rulltårta som jag har hittat ett lite "nyttigare" recept på. Men vi får se i morgon.. I dag gjorde jag nåt gott, Frittata! Det lär bli fler gånger. Purjolök,paprika,svamp,skinka,ägg och fraiche! Endast 4pp/portion blev det i dag.


Färg

I dag har det klippt och färgats för fullt! Jag började med att åka till bror för att klippa och färga svägerskans hår, blev kanonbra! Page och mörkt, snyggt! Blev ännu mer sugen på att klippa page själv... Sen for jag hem och började skipa mina garderobs dörrar och målade dem, men vet i tusan om det blev bra? Tur att jag har tapet kvar.. Får fortsätta i morgon.. Och stop i avloppet har jag hunnit fixa med..... Nu ligger jag i soffan och ska se En plats i solen, om Annika Bengtsson.


Moffa och Bowling

Det är nu 2 veckor sedan jag var på vv och vägde mig, jag VÅGAR inte ens fundera på hur det ska gå på torsdag! Jag har MOFFAT rejält dessa 2 veckor på både det ena och det andra! Men jag HAR hållit mig till mina dags points och veckobonusen. Men det har ätits ute en del trots allt. Men i dag stod jag på mig! Vi drog i väg och bowlade i Skövde i dag, jag vann i mitt lag, trots att jag inte bowlat på minst 10 år! ;) Det var roligare än jag minns faktiskt! Efter så blev det McDonalds och jag var inte speciellt hungrig och kände dessutom att jag har ätit ute mat både i fredags (med Malmgrens) och i går under Ullareds trippen. Jag har väldigt svårt att säga NEJ till McD pommes, men tog en kaffe latte i dag! Sånt känns ändå bra! :) Borde kanske förväga mig innan så jag inte blir chockad, men har ingen våg.. Får helt enkelt vänta...


Äntligen fick de tummen ur..

Och har fixat blogg appen! Plötsligt händer det! ;)


S.E.M.E.S.T.E.R

Äntligen är den här!
Känns härligt med lite smått overkliget..
Ska bli otroligt gott att bara vara ledig och i 5 hela veckor med!
 
Började semstern med att ta en fika med Jennie på stan och vi köpte varsinna byxor med!
Whoop Whoop det händer inte var dag inte,,,,
 
Det har varit fullt upp det sista, Så lite ledighet kommer sitta som en smäck.
 
Har vart på kss med mamma några vänder då hon har fått sjukdomen Polycytemia Vera, vilket är en godartad blodcancer som ska behandlas med en cellgift tablett 1 gång/dag resten av livet. Känns bra att veta vad det är och att den är en snäll cancer.
 
 
 
 Mamma
 
Jag har varit lite barnvakt till de sötaste tjejerna i stan..
 
 
 
   
 
Det har varit Midsommar..
Som spenderades hos mig med Mamma,Mornor,Milo,Marie och Patrick.
De få som inte gillar storhelger, :)
 
 
 
 
 
Jag har varit i Borås med härliga vännen och sett på Loreen, (sög rätt rejält) och ätit den goaste morotskakan någonsin!
 
 
Rätt kass bild på Loreen men med 25 000 personer till så blev det rätt trångt...
 
 
Maria Wern är min nya följeslagare dessa regniga dagar,så bra!
 
 
Har även varit på Bio och sett nya Snövitt filmen, SE DEN!
Så bra!
 
 
Nä det var allt för i dag, nu ska jag ta en kopp kaffe och se resten av Debatt!
 
Tjingeling..
 
 

Oj då

Då bloggappen varit urdålig ett bra tag så har jag inte vart så sugen på att blogga.Det har hänt en del sen sist, massor med roligheter faktiskt och en den jobbiga saker. 
 
Sitter på jobbet i skrivandets minut och har 2 h och 50 minuter kvar tills semestern 
Kallar!! Äntligen! 
 
 
 

RSS 2.0