31 december 2008
Que??

Nu ligger jag här i sängen efter min lilla tripp till jouren!Efter lite stick i fingret så fick jag besked att  Läkaren trodde att det är bihållsinflammation som jag har men han var inte säker,okej tänkte jag!När vet jag att det INTE är det då!?
När jag ligger avtuppad på golvet eller? Trodde!
Men okej,pencillin i en vecka,så om jag inte är bättre på fredag så ska jag söka mig till vårdcentralen och då få en remiss till röntgen,för att röntga hjärnan!
Va menar du,frågade jag doctorn!?!? 
Jo,svarade han,för att utesluta att du inte har något som växer i hjärnan på dig.
Då började mina tankar ränna i väg,vadå typ cancer i huvudet??
Ja,
svarade läkaren.
VAAA??
Men det kan ju också vara så att om det är bihållerna,att snoret har vandrat upp i hjärnan på dig,sa farbror doctorn.
Jaha,tänkte jag. Pest eller kolera??

Jag:Vad händer då då??
Läkaren:Då får vi spola bihållerna.
Jag,tänker för mig själv:Men det lät ju trevligare än cancer i hjärnan!
Läkaren:Men det viktigaste är att vi utesluter att det skulle vara nåt allvarligare.
Jag: joo (hoppas,hoppas,hoppas att det bara är snor som lever livet därinne)

Fatta vilken kväll! Det ända som kommer gå runt i mitt huvud nu är ju att jag har cancer i huvudet! Att säga så till mig är ju inte rätt person att säga så till! Fy farao,så fort det rör sig i huvudet på mig så lär jag tro att det är det där allvarliga som läkaren  ville utesluta!
Harregud säger jag!!

Men det är säkert inte alls så farligt som det låter,men fasen det var lite otäckt att höra ändå.
Det ordnar sig till det bästa,det måste det.

Nu ska jag försöka sova,men det blir väl inte det lättaste..


I dAg Kl 17


Då ska jag till jouren!

Denna nedrans förkyldning/virus/bakteriella/bihållsinflammation eller vad det nu är ger sig inte av utan den kommer med mera hela tiden,så nu ligger jag här med lock för öronen,täppt näsa oc huvudvärk. I 3 veckor så har jag haft det då här,men jag får skylla mig själv för att jag inte går till läkaren direkt utan väntar tills det är för sent! Menmen kl 17 så har jag fått en tid på jouren,som tydligen inte har en enda tid utan de måste dubbelboka så jag lär sitta där uppe hela kvällen med min tur. Fattar ni,dubbelboka?? Då är det många som är sjuka,då är jag inte ensam om att ha det precis värdelöst,lessamt och tråkigt!

På sjukvårsupplysningen så trodde hon att de kunde vara nåt bakteriellt som jag hade åkt på och att de måste ta prover för att se vad det kan vara och jag HATAR att ta prover,det är bland det värsta jag vet! Fy!!

Nu ska jag försöka äta något ,har inte fått i mig nåt än och jag börjar bli hungrig!

I kväll så får vi se vad domen blir..

MeD tÅrAr


I Ögonen så har jag sett på Himlen kan vänta. Någon som har sett det programmet? Fy jag gråter varje vecka när jag ser det.Tänk att  få det beskedet att du har fått en sjukdom och kommer inte att överleva,vad gör man?

Jag hoppas innerligt att om det skulle hända mig,att jag har dessa 4 starka människors vilja att leva. Uscha..
Livet är bra orättvist i bland..Trots att det finns värre saker så sitter jag här och gnäller om min jädra förkyldning,visst är det konstigt när det finns såndant så är hundra gånger värre att gnälla om men ändå så gnäller man om skitssaker, men det är klart det är ju min verklighet,och i dagsläget kan jag inte göra så mycket åt den,så nu fortsätter jag med mitt gnällande ändå för denna juldag har varit så lessam,den har faktiskt spenderats på soffan för min del,huvudvärken har så lägligt infunnit sig. Ingela ringde förut om fest,men i vanlig ordning så är det något som kommer i vägen,så är det inte jobb så är det förkyldning. Typiskt! Ingela är ju sjukköterska och hon trodde att jag kunde ha fått ett virus (som hon sa men som jag har glömt namnet på) som drabbar lite yngre. Enda sättet att få reda på det var att gå och ta ett prov och ajajjajjaj. Meen det vill ju inte jag men det verkar som om att jag inte har något val,för i kväll har även febern kommit på besök igen! Att det aldrig kan ge med sig!!! Pucko,pucko,pucko

Om kunde gräva ner mig i sanden för tillfället så skulle jag göra det!!     Nä nu ska jag ta och gräva ner mitt gnällande och gå och lägga mig för här gör jag verkligen ingen nytta! ¨
Förresten jag såg på youtube ett klipp med Dårfinkar och dönickar,kommer ni i håg den serien?
Den var sååå bra tycke jag..
 


Juldagen 2008


Så sitter jag
här åter ingen och kurerar mig med en kopp te. I vanlig ordning så är jag sjuk igen. I söndagskväll fick jag så ont i mitt huvud och bev så yr så jag kunde knapp gå här hemma. Mitt i städingen slog det till,som ett oönskat brev på posten.Fick sådan frosa som jag aldrig tidigare haft,fingrarna och läpparna blev blåa på mig. Och YRSEL så det stog härlligt till. In i duschen för att värma mig,men väl därinne med högsta värmen på så frös jag lika mycket som jag gjorde innan. Ut ur duschen,på med kläder,ner i sängen med 2 duntäcken! Skakade som ett asplöv,har aldrig fryset så i hela mitt liv! Låg och vred och vände mig hela natten,ringde jobbet strax efter 6 på morgonen och sa att jag inte kommer,jag är så väldigt yr,vet inte vad det är med mig. Pinsamt var det för jag har ju bara jobbat 1 vecka sedan jag var sjuk sist!

Låg och sov hela måndagen förutom när Milo och Gabbi kom förbi,när jag öppnande dörren: Heeej,JAG HAR NOG INFLUENSAN MEN JAG VET INTE?!? vill ni komma in ändå???
De kom in en stund och Gabbi den stackarn hade kört av vägen i lördag! De skulle låna min bil på tisdagen för att julhadla det sista,klart de får jag ligger ju här.

Sedan kom tisdagen,KÖTTBULLARNA!! Det är ju JAG som ska göra köttbullarna till julafton! ojojoj,md bultande huvud och seg kropp så var det bara upp och börja rulla köttbullar,hejåhå.

Sen kom den: JULAFTON!
Som i år spenderades hemma hos mamma och det är där julafton passar bäst,hemma hos mamma. Det var bara att ta 2 alvedon och bege sig Hem till henne kl 11:30,för att hjälpa till med maten. Med alvedon går det mesta!  Trött och seg men med bästa julaftonshumöret på så var det en jättelyckad dag! Tomten kom med julkappar och i vanlige ordning så blev det jag som fick ställa upp att vara tomten! Och en bra och rolig tomte med många klappar, men som var smått hög på alvedon lyckades jag få till.  Nattis sa direkt när tomten kom in i dörren: DET ÄR JESSICA! ALLA: Nä då hon är ju på jobbet! Nattis:Joo,det är hon.

Emilie fick ett paket vari det var ett par jeans,varpå Helena säger:VEM ÄR DE IFRÅN? och ingen svarade. Då säger hon igen:VEM ÄR DE IFRÅN? ÄR DE FRÅN DIG,JESSICA!?!?
Alla började asgarva och jag tittade ner i golvet! Kunde inte titta på någon för då hade jag börjat asgavra!!
De skrattade tårar!!!
Som tur var så snappade aldrig barnen upp varför alla skrattade!!
Men roligt var det!

När jag kom tillbaka från "jobbet" så kom Emelie sprngades fram till mig och sa:Tomten,Jessica,tomten kom när du var på jobbet! Vaaa missade jag tomten!?! Emelie:aaaaaa
Jag:Och jag som vill ha en kram av tomten,kramade du tomten åt mig?
Emelie: Nä,det ville jag inte,men du får en kram av mig!

Så nu var det juldagen!
Ska hem till morbror och lutfisken i dag,men ingen lutfisk för min del blir det inte. Men det är alltid kul att träffa alla.

Jag hittar inte min usb kabel till kameran,måttligt irriterande kan jag säga..

GOD FORTSÄTTNING,ALLESAMMANS!

Negativ? Jag?


Nu var det ett tag
sen jag tog mig tid att sätta mig här för att skriva ett inlägg,har inte haft varken tid eller ork. Det har varit en lång vecka.Och då menar jag lång,kändes som att den aldrig skulle ta slut. Och jag jobbar 2 dagar till innan det är dags för lite välförtjänt ledighet på 5 hela dagar. Jobbade i dag så den tredje dagen är avklarad.Men vet ni vad det värsta är? Jag gör riktigt långa dagar både måndag och tisdag. 8:30-17 på måndag och 8:30-18:30 på tisdag! Blä,blä och mera blä!
Jag har fått höra att jag har varit lite negativ det sista i bloggen och jag gör mitt allra bästa för att förändra detta,men det är inte lätt att vara positiv när man konstant är trött och bara vill sova..Jag har aldrig varit så trött som jag är nu,det är helt otroligt,jag känner knappt igen mig själv! Så fort jag kommer hem så sover jag,som i torsdags,då gjorde jag några ärenden på stan sedan åkte jag hem,satte mig i soffan och klockan var ca 14:00 OCH JAG SOMNADE och vaknade 17:30! Fatta vad länge! Plus att jag somnade på vilan med barnen på jobbet innan.Inte klokt! Jag tror helt seriöst att jag har något fel i kroppen för att vara konstant trött kan man ju inte bara vara!?! Det vore ju konstig,borde kanske ta och ta mig tid att gå och ta lite prover och kolla upp det,men den som känner mig vet hur jag är när en nål kommer i närheten mot armen! Inte roligt alls!
Jag,Jessica är ingen surtant som gnäller och hakar upp sig på allt,inte en sån som är trött och osocial,lessam och tråkig,sur och en argebigga,men det sista har jag verkligen varit sådan,man kan helt enkelt kalla mig Jessica,häxansurtant! Så är det och jag erkänner det,men det ska bli ändring,det måste det bli.

År 2009, måtte det bli ett piggare och roligare år!

Nu
vill jag ta en dusch och sedan lägga mig och läsa,jag kan verkligen inte släppa denna bok--->

En av mina favorit filmer är ju på tv,just nu!
Tiden går men klockan står still?Klockan
står tydlingen helt stilla! Är på jobbet och jag tycker att jag har gjort hur mycket som helst och klockan är bara halv 12! Har 7.5 timmar kvar! Måste fylla dem,men orken har inte riktigt kommit tillbaka än känner jag, Hostar,täppt och allmänt ont i huvudet. Så jag jobbar nog i snigelfart men inte med vilja,verkligen inte. Och jag FRYSER som en tok,och jag glömde att ta med en varm tröja! Har en i bilen men vem vill springa ut för att hämta den nu i detta svinkalla vädret och jag skulle nog lika gärna kunna sätta mig på ett isblock istället för att ta på en jacka som har legat i bilen ett tag,eller vad tror ni?

Söndagen har spenderats en stund hos broder med familj med lite fika och lek.Sen bar det av hem för att städa lite och diska för det behövdes OCH vattna blommorna för det,det var ett tag sen!

Jag är sååå sugen på mina nya möbler som jag SKA köpa! Har gjort värsta affären med Nina,hon har tv bänken som hör till serien som jag vill ha och hon ska sälja den så jag ska få köpa den billigt av henne! Fattar ni!?? Möblerna var uppe i 17 8oo kr men är nu nere i 7000! FAttar ni!?!? Helt otroligt,men som min pappa alltid sa:du har en näsa för affärer!  Och det har jag verkligen! Vill åka ner och hämta det redan nu men det får vänta jag måste ju göra mig av med mina möbler först!

Någon som vill köpa 2 byråer i färgen Lönn så säg till! Välvårdade och fina! Bra förvaring!

Nä nu ska jag göra lite nytta!

Halleluja


Jag
åkte till Göteborg och det ångrar jag inte! Fast jag mådde skit men med alvedon och nässpray så fungerar det mesta,hih.
Möttes av Nina på stationen och sedan åkte vi till resturangen där vi skulle möta Carina och Sebastian, Vi drack och åt gott,färsbiff med klyftpoptatis med tomatkompott och det var helt underbart gott. Sedan bar det av till Scandinavium och Peter Jöback! Och jag måste erkänna att jag blev så positivt överaskad! Han var sååå bra! Så nu har jag fått höra guldet blev till sand live! Jag hade velat se Kristina från Duvemåla men det blev inte så men nu har jag fått höra denna sång,sjungades av Peter Jöback! Helt underbart,jag bara stirra på han för så bra sjung han den!  Halleuja ,Ååå så bra!  Måste säga att det är en av den vackraste låten jag har hört! Efter Peter så gick vi till avenyn och till Farrellys och där drack vi gott och bara satt och pratade och skrattade,Nina,Carina och jag. VId ett tiden begav vi oss hem till Nina och där fortsatte vi prata tills vi inte orkade mer. Stackars lilla katten,hon tycket inte om mig,jag är allergisk och kan inte klappa katter och det tyckte hon inte om,stackarn kelsjuk som hon va. Efter en go frukost och massa prat så begav vi oss ner till stan och HM! Me like!
Sen var det dags för mig att åka hem igen och det var på håret, Jag trodde att tåget gick 9 min över men det gick 2 min över och klockan var 1 min över! Gasen i bott! Men jag hann men sen strax utanför allingsås blev vi stående i ca 40 min för att en kabel hade gått sönder,fatta va lessamt och jag som hatar att åka tåg! Så typiskt! Men jag kom hem tillslut och slut det var jag,så nu försöker jag åter igen kurera min förkyldning som jag för tillfället HATAR,och som gärna få ta och pysa i väg nu!
Det blev inga bra bilder i går men jag ska se om jag hittar nån som jag kan visa er.

Ska försöka hålla mig uppe läääänge så jag sover länge i morgon för jag börjar jobba kl 21 och har vaken natt och det är inte lätt när det är så sällan man har det. Kan ju inte vända på dygnet,jobbar ju dag på tisdag igen..
Nä nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt,vattna blommorna kanske..

Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=jM1aB0vSBPk

Piggare men lite dåligt samveteÄntligen
så mår jag lite bättre,det trodde jag aldrig! Fatta va gött! Det var längesen jag mådde så här dåligt! Blä och fy!
I dag sitter jag upp utan att längta tillbaka till ryggläge. Men huvudvärken vägrar ge med sig,kände på morgonen att den va borta och kände då JIPPI! Men icke sa Nicke! Den kom tilbaka med stormsteg! Pucko! Så nu sitter jag här uttråkad som tusan och skulle egentligen behö va diska men känner verkligen inte för det! Meeen jag ska göra det.
Imorgon sä å är det Göteborg och Peter Jöback som står på listan,egentligen så är jag inte riktigt i form för det men jag TÄNKER åka ändå! Jag gör aldrig något sånt roligt längre så jag skiter i om jag är sjuk eller inte! Gillar ju egentligen inte att ge mig i väg så men FREDAG är MIN lediga dag och om jag hade jobbat i morgon så skulle jag ha gått till jobbet så att jag hade fått mindre dåligt samvete. Skulle det vara så så får jag kurera mig mera på lördag och söndag,jobbar natt på söndag 21-07,så jag kan åka hem och sova sen på måndag innan det är dags för lite jobbmys med mina favoriter på annexet! 
MIddag och Bio,ska bli supermysigt!

 Peter Jöback
är riktigt snygg,och sjunger helt otroligt! Har aldrig sett han så det ska bli jättekul!

Sen så vill jag träffa alla vännerna igen,Hanna,Linda,Jennie,Åsa,Ingela och er andra,vart har tjejträffen tagit vägen! Den måste vi få till snart!
Och nu har jag bestämt mig medans jag har legat här,Ett PASS ska införskaffa och en restresa ska hittas! Snart! Måste ju ända ta kort till nya körkortet så då kan jag ju lika gärna passa på!  Så det så!

Marie,har du inget för dig så kan du komma upp i kväll med lite kurerings medicin som bara kurerar dig och mig! "vink,vink" Du fattar vad jag menar!? hihi Då kanske det släpper forfare!

Nä ska lägga mig i soffan lite och se på nån film tror jag..

FaR Åt PiPsVäNgEnSitter här under täcket i soffan,har frosa och grymt ont i huvudet!  Alvedon,treo ingenting hjälper!! Jag vill bli frisk nu! Blir hemma i morgon med,är helt orkeslös,ligger mest i soffan och glor. Så lessamt..
Hoppas att jag piggnar till så jag kan åka till göteborg på fredag,men som det är nu så verkar det inte så men man måste ju hoppas på det bästa!

Så i detta hemmet händer inte mycket för tillfället!

Joo,igår kom Ingela förbi efter jobbet med presenter,biobiljett och en ananas! Istället för en julblomma! Fick ju några sådana i födelsedagspresent. Så roligt,en ananas!Köpte ett jättebra nässpray på apoteket,som hjälper mot både täppt och rinnande näsa. Otrivin Comp.Nä nu ska jag ta en kopp te och försöka kurera mig lite..


28 år och sjukJag är sjuk!!!
Fy va lessamt,det var ju inte längesen! Har legat vaken hela natten med världens huvudvärk! Vaknade halv 5 i morses och kunde inte somna om. Kunde knappt ligga ner så ont hade jag,kunde inte vrida huvudet,inte svälja utan att det gjorde göront! Kunde inte ha ögonen öppna ens! Har legat i sängen till kl 2 i dag,kom inte upp innan.Gick till soffan och där har jag legat sen dess. Har göront i huvudet och inget hjälper...

Denna
födelsedag slår den födelsedagen då jag fick vattenkoppor,födelsedagar suger!

Tack för alla gratulationer i dag,det värmer!

Blev hemma från jobbet i dag och stannar även hemma i morgon,jag måste bli av med alla baciller jag har i kroppen,några tips?
Måste nog börja äta lite vitamin tillskott eller något sådant.

Nu ska jag göra mig en kopp te och kurera mig lite,skulle kanske ta mormors tips att dricka grönt te?Wallader eller Åkalla?Nu känner jag mig så där igen,lite jagvetintevadjagvillegentligen. Vill så himla mycket men kan inte skriva ner det här,listan är alldeles för lång. Men högst upp på listan står det vara ledig! Räknade ut att det är 12 arbetsdagar kvar tills
det blir lite jullov,och det ska bli helt underbart! Nu räknar jag dagarna!
Jag börjar bli förkyld,näsan rinner,nysnigarn avlöser varandra och jag fryser,och inte lite heller. Hoppade in i duschen för att försöka få upp värmen min icke! En braskamin tack!!  

Blev väckt i morses av att Malin ringer! Innan jag fatta att det ringde,så hann hon lägga på,så jag ringde upp.
Malin:Hej!
Jag:heeej.
Malin:vad gör du?
Jag:sover.
Malin: Nuuu??
Jag:Jaa,vad e klockan?
Malin: Halv elva.
Jag:Vaaa?
Hon ville ha skjuts ut till Åsle,för att det var julmarknad där som hennes kompisar hade annordnat. Och som en snäll kusin så är det klart att jag ställde upp. Så efter lite omvägar så kom vi till Åsle,hoppas honfick sålt mycket godis nu.
I morgon så blir det jobb och födelsedag. Och hinner jag så ska jag åka till öb och köpa ett nytt sopekvastsest,för den gamla borsten har jag i bilen.
På tisdag blir det jobb och sen fika med Ingela.
På onsdag så blir det fika med Linda eller Åsa. De skulle kolla upp hur de har det.
På fredag blir det göteborg och Peter Jöback. Ska bli kul att träffa Nina och Carina igen.Ska bli jätteroligt!

Nä nu missar jag både Wallander och Åkalla,men det är väl strunt samma.Tror jag ska ta sist slatten i vinflaskan i stället,för det,det är gott.

HeLgEn I bILdEr
En DaG kVaR

Igår så fikade jag på stan med Åsa,som alltid är lika roligt. Sedan gick vi på stan och shoppade lite. Vi gick inte på lindex för jag behövde köpa mascara. Åsa säger kolla här! Nivea har ett erbjudande om köp 2 betala för 1!  Ååå va bra!  Då kan vi ju köpa 2 och så betalar vi 60 kr var.För mascaran kostade 120 kr.Och delar vi då på det så blir det 60 kr var! Vad vi skrattade! Vi stog där som två nötter,och kollade på sminket och diverderade pristet! Det var himla roligt faktiskt men det hela slutade med att vi delade på priset och betalade 60 kr var! Helt ok faktiskt!
Sedan gick vi till inspiration och där köpte jag 3 lampor till hallen,blev kanon bra!
Vi träffade en släkting till Åsa på stan och hon frågar hur är det med dig ,som man alltid gör! Och Åsa talar om precis som det är,varpå denna släkting säger,Men du kommer väl aldrig att jobba igen?? Hur kan man säga så??? Jävla pucko!! Då sa jag:det hoppas vi verkliigen!
Jag frågade om hon tog illa vid sig att hon sa så,nä sa Åsa hon är sån! Hon kan lika väl säga att du kommer väl att dö snart!
Hur fan är man futad då eller????
Jag blev faktiskt lite arg!

Efter stan så for jag hem för att förbereda här hemma för på eftermiddagen så blev det kalas det för fullt. Anneli,Manne,Malin,Marie,Hannah,Robert,Helena,Nathalie,Emelie,Mamma,Mormor,Robbin var alla här.Jonas stackarn jobbade som vanligt! Jag bjöd på kycklingpaj,sallad,tzatsiki och julmust. Det måste ha varit gott för alla åt så det stog härligt till,villket var jättekul!  Det är alltid kul att laga mat när det kommer många och äter. Till fikat blev det kolakaka,tryffel,saffrankaka och vetelängd,allt var hemma bakat! Jag och Marie bakade i fredagskväll eller rättaresagt Marie bakade och jag försökte hjälpa till men man ska tydlingen inte alltid använda elvisp när man bakar utan det ska röras ner!?!? Eller hur Marie!!?!  Ja men roligt hade vi iaf! Och bra blev det!
Jag ska skriva ner receptet på saffrankakan för den var så himla god! Och lätt att baka!

Jag måste ju lägga ut lite bilder på allt fint jag fick!

Nu ska jag städa lite..

I morgon ska jag köpa en trisslott....


JaG giLlAr MiN

Lugg! Jag har en jättebra luggdag i dag! Låter knasigt men jag har inte bara en virvel utan 2 stycken i luggen! Så när det ligger bra så har jag en bra luggdag och det är jättkul! Var tvungen att föreviga detta förstår ni!


 
Man ser en aning till den ena virveln i mitten men det är helt ok!
Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på Beyonces nya skiva,jag är ju inte direkt ett fan av henne men denna är faktiskt jättebra än så länge. Jaaa,Marie jag vet! Jag blivit en kaffekärring!

Det är riktigt skönt att veta att jag är ledig ända tills söndag,börjar inte förren måndag kl 8:30,eNdA nackdelen med måndag är att jag helt plötsligt är 1 år äldre! Men så är det antar jag,inte mycket att göra åt. Kom på att jag har skrivit nästan varje dag här att jag fyller år på måndag men jag har verkligen ångest inför mina födelsedagar! Det har jag haft sen jag fyllde 20,då satt jag i bilen och väntade på mamma som var inne i affären,när hon kom ut så satt jag och grät i bilen,rent hysteriskt! Och mamma: Vad är det,har det hänt något?? Jag: Jaaag fyyylller 20 ååårrr!! Mamma: Men lägg av,var det de enda???
Nu är det bara ett roligt minne men då var det katastrof! Gick in på bolaget för allra första gången den dagen och köpte tequilla,behövde inte visa lägg blev ännu mer besviken.Hade fest för släkten och gick åt tequillan och glömde den dagen! hihihi.. Om 2 år så fyller jag 30 det är de enda jag tänker på när jag säger att jag fyller år,pch då vill jag åka bort hela december månad!! Fira både födelsedagen,julafton och nyår utomlands! Det är drömmen iaf,vore kul att få med alla nära och kära!   Nu tycker ni att jag är fånig och det är jag men det kan inte hjälpas.Ingrid på jobbet sa i dag att ha en trevlig födelsdagshelg och tänk på att du är ung,jag ,jag fyller 65 nästa år! haha,om jag är som henne när jag fyller 65 så finns det inget att klaga på!

I dag behövs det städa lite och i kväll ska jag ta mig ett glas vin och njuta av att vara ledig!

Lyssna på denna!
http://www.youtube.com/watch?v=CvMTwFo71y4


3:e december

Sitter här och funderar men får inte riktigt ordning på tankarna,vet inte riktigt vad jag vill. Vill så mycket men det händer verkligen ingenting,börjar tappa lusten helt,för det mesta. Det jag behöver är lite ledighet,OCH det är snart! 20 dagar kvar sen så är jag ledig i 5 hela dagar och jobbar sen 2 dagar och är sen ledig 5 dagar till och det längtar jag till så in i bängen! Ska bli sååå skönt!
I dag blev det fika med Linda. Hon ringde mig på jobbet för att kolla när jag slutade,om jag ville följa med henne till ålleberg för att hämta en kopia på hennes gymnasieslutbetyg från 1999! Så jag åkte hem till henne,frågade om hon hade ringt till ålleberg. NÄÄ,måste jag det?!?!? Ja det underlättar nog,tyckte jag!  Jag som hatat att ringa!!! Men jag kan ringa åt dig,så då tog jag telefon,ringde och sa mitt namn är Linda.Hahah de var lite roligt faktiskt! Bedrägeri?? Men skoj va de! Sedan for vi upp till staden för att kika lite,men som vanligt hittade jag ingenting men samtidigt gör det ju ingenting,för jag sparar ju till både resa och nya möbler! Så det är slut med onödigt shoppande för min del. Linda tycket jag skulle åka med henne och henns syrra till Egypten i april,och det lät väldigt lockande! Det tåls att fundera på! PASS,jag måste skaffa ett pass. Och nytt körkort måste jag skaffa,fick hem papper om att jag måste förnya körkortet för att jag har tydlingen haft det i 10 år!! 10 år,det är ju inte klokt! När fasen blev jag så gammal!!??!?  Har denna donnan åldersnoja eller vad tror ni!!?!?!? Fy farao!

Den 15:e ska jag å töserna på jobbet ut och käka och gå på bio i skövde! Det ska bli riktigt kul,för det behöver vi allihop,för denna vårterminen har inte varit lätt,jobbig därimot. Jag är inte den som tycker att allt känns jobbigt och tungt men det har varit den jobbigaste terminen som jag ar varit med om,så det ska bli grymt skönt att den tar slut. Som tur är jag inte den enda som känner så....
Jullov,here I come!

Nu kommer ju Persbrant på tv ju,jag gillar den serien men jag glömmer ju av den varje vecka.Jag säger att jag ska se den men sen glömmer jag av den,så jag har missat nästan alla avsnitt.Lessamt Persbrant,han är riktigt snygg faktiskt!
Åååå sugen på popcorn,hade suttit som en smäck!

2 december

Äntligen har snön kommit tillbaka! JAG ÄLSKAR SNÖ!! Det blir så fint ute då,men framförallt så blir det ljusare ut och det är ju aldrig fel! Men om det blir som det brukar så är den bort tills på  måndag,För det är nämligen så att det brukar komma snö innan jag fyller år för att sedan försvinna och komma tillbaka efter dagen D! Får se om hur det blir med det,men nu vore du gött om snön var kvar tills efter jul,sen kan den försvinna för gott.

Så var det det här med jul..
Om jag säger så här:nästa år hoppas jag verkligen att jag INTE är hemma utan ligger på en strand någonstans och dricker goda drinkar.För julen ar inte varit än och jag är redan trött på den. Ska inte julen vara en tid då man ska vara vänner och bara mysa med varann,inte ska man gnälla,vara irriterad och allmänt sur och tråkig? För då fösvinner väl det roliga/mysiga/härliga med julen? Som en ICKE julmänniska så tycker jag att det är det helt absurt ,hysterin kring julen! Dyra julklappar,många julklappar,vart ska vi vara,hur ska vi göra då?? Barnen får så mycket julklappar så de vet knappt vad de har fått,är inte de helt galet? Men sen ska jag inte ljuga,det är en av de bästa stunderna på julafton när barnen får sina julklppar av tomten.Deras blick när tomten kommer in! Det är så mysigt att se,men hysterin,den gillar jag inte!  I min  famlij så har vi slutat byta julklappar och det här så skönt ska jag säga er! Varför ska man köpa massa saker till människor som har allt? Det man inte har,det köpter man sjäv. Vi spelar ett spel istället! Man köper för max 100 kr var. Vad och hur mycket man köper för avgör man själv,köper man 1 eller fler paket det är också upp till en själv. På julafton så lägger man alla paket på ett bord eller golv,sen så tar man en tärning. Slår den och får man en 6:a så får man ta ett paket,sedan går man laget runt tills alla klappar är utdelade. OM det skulle vara så att någon blir utan paket så får den ta ett av den som har flest. Så har vi gjort,för att alla ska få ett. Sedan så ställer en person en äggklocka på valfri tid och sen så får man slå tärningen igen och får man en 6:a så får man ta ett paket från någon annan. Så går man lager runt till klockan ringer. Då får man behålla de paket  man har fått. VI tar inte paket från någon som bara har ett paket. På så vis får alla ett paket.
Detta är jättkul att spela! Prova det!

I dag har det varit möte på jobbet sen jobb i barngrupp sen möte igen,så har dagen sett ut mellan 9-19. Så nu blir det att hoppa in i duschen och sen sängen och Stieg.

I morgon blir det jobb och sen hem och städa lite sen blir det  fika med Linda och Pernilla på stan. 
Sen så jobbar jag på torsdag med sen är jag ledig fre/lö/sön och det mina vänner är helt underbart!!!

                                                                
   
          

1 december

Fy va trött jag var i morses! Kom upp 7:50 och hag började kl 8:30. Sådana morgnar har det blivit mycket av det sista. Jag VILL gå upp när kl ringer kl 7,gå upp,tända mysbelysning,äta frukost i lungn och ro och inte kl 10 på fikapausen på jobbet och stressa halvt ihjäl mig. Det är ju det som gör mig så ofantligt trött hela tiden! Det bästa vore om jag gick upp 6:30 och sen gå ut på en promenad,duscha och äta frukost. Det vore hur gött som helst. OCH detta bestämmer jag mig för varje vecka att nu på måndag så ska det fasen bli av men det blir inte det,dålig karaktär är vad jag har. Vad är det som är så svårt igentligen???  Jag blir så irriterad på mig själv men va fasen om jag bestämmer mig för att bokföra det här på bloggen så kanske de kan bli ändring med det? Eller va tror ni? Det borde det ju bli,det blir ju pinsamt om jag skriver här att jag ska ta en promenad varje morgon vid halv 7 och inte gör det? Det är klart det blir! Så det är kankse läge på att göra det,för nu börjar det bli ont om kläder,och jag vill köpa nya!

Dagen har spenderats på jobbet,alltid lika roligt på annexet. Julpyssel för hela slanten,och det är roligt,väldigt roligt. Så nu sitter jag här i soffan med datan i knät och surfar lite. Kvällsmaten är uppäten och jag mår smått illa,inte för att maten var äcklig,för det var den inte men jag blev så illamånde nu,det gillar jag inte. Vet inte är sugen på att fíxa här hemma lite men orken infaller sig inte riktigt. Nu önskar jag att jag hade ett badkar,så jag kunde ta ett bad och värma mig,för jag fryser som en tok. Ååå de hade varit skönt...

Julklappar sen!?!?
Har en kvar och den är till Emelie men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på,orkar inte ens tänka på det nu,funderar på att lägga mig på soffan och läsa lite för fy vad ont i magen jag har...
                                         


RSS 2.0