Höstblues

Utomlands någon?
Vore helt underbart att bara åka iväg,vattna blomorna,slänga soporna och låsa dörren och sticka i väg!!
Får ta mig en funderare på det...
Fy,vi har fått löss smitta på jobbet!!!
Förstår ni hur det kliar i huvudet?? Ren inbillning men fy vad det kliar! Jag vill verkligen inte ha löss i huvudet. Jobbade till 18:30 igår,så hela dagen längtade jag hem för att tvätta håret,när jag kom hem så gick jag raka vägen till duschen och tvättade håret 2 gånger,inte för att det hjälper mot löss,(HAR INGA LÖSS) men det känns renare i huvudet och Ja jag vet att löss sätter sig i både rent och smutsigt hår,inte för att mitt hår var smutsigt men det kändes äckligt bara tanken på att jag har varit i kontak med löss! Nä,måste sluta tänka på det annars blir jag tokig!!

Imorgon är det redan fredag,tänk va gött det hade varit att vara ledig i helgen men icke sa nicke,jobb.jobb hela helgen. 
Det har varit en lååång vecka med långa pass,9,5 h varje dag förutom i morgon då det enbart är 6 h,6:30-13. Sen kommer Hetta hit och fikar,hon är sugen på att se hur det blev med nya tv och ljudanläggningen. Ska bli kul,hon är så skön att umgås med.Vi har alltid mycket att prata om.

Såg precis på reklamen att  Du är vad du äter kommer i kväll,det är ju mitt program,så roligt. Jag skulle aldrig ställa upp själv men det är kul att se andra göra det..
Sedan är det lyxfällan efter det,men då kryper jag ner i sängen och kollar.. Torsdagar är min tv-kväll!

Funderar på att beställa tid för tatuering nu...

Jennie,va kul att du har hittat hit! 

Nä nu ska det tändas lite ljus och göras lite te...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0