Titta va jag hitta!


5 Dagen

av ledighet är påbörjad och det är underbart! Att det kan vara så skönt att vara ledig,helt otroligt.Fast det har ju funnits att göra,tiden har bara försvunnit. Men det är skönt det med att det händer saker och just nu händer det väldigt spännande saker för denna donnan men man vet ju aldrig hur det slutar men just i dag så verkar det gå åt mitt håll,får se nästa vecka vilka vändningar det blir...

I går blev det lite kalas här hemma. I brist på fantasi så blev det smörgåstårta på menyn och till efterrätt blev det cheesecake med pepparkaka. Jag fick en present som jag så länge har gått och kikat på,en diskmedelsflaska från Cult i silver! Så himla roligt! Tack Storebror med familj!
Sedan så blev det Idolfinal,jag hejjade på Calle som vanligt men måste säja att Erik gjorde vinnarlåten bäst!
Ååå va bra den låten var,den bästa Idollåten av de alla.Jag ringde och röstade på Calle och Nathalie ringde och röstade på Erik,N var övertygad att Erik skulle vinna och hon hade rätt! Men båda är värdiga vinnare,tycker jag.
önskelista från ikea
Att inte hampen matta i vit kan finnas i större storlek???
Den enda stora de har är inte vit utan beige,och de vill jag inte ha ju...
Får ta mig dit och kolla och mäta hemma lite innan tror jag...


LöRdAg

I går blev jag bjuden på födelsedagspresent i form av after work på vatra i skövde av Ingela. Det var himla roligt,massa god mat och dryck! När det är buffé så är det likadant varje gång:man äter tills man nästan spricker!  Men gott var det! En jättebra present faktiskt! Ingela säger på vägen;I dag står jag för kalaset! Jag:Nä det beöver du inte göra! Jo,säger Ingela! Det är min födelsedagspresent till dig,i stället för en tråkig blomma! Haha Okej sa jag men då kör vi samma sväng när du fyller år! haha
Fasen after work skulle man gå på oftare,alltså. Billigt och görgo mat! Mycket skratt! Ja det får vi försöka med,tycker jag.Men i dag är det lördag och min jobbhelg,så jag ska snart fara till jobbet,men borde äta något först.Funderar på lite keso och clementin,vi ska ju käka pizza i kväll..
Så får det nog bli.

På fredag blir det lite kalas här hemma,funderar faktiskt på smörgåståra.Det äter man ju inte allt för ofta och det är gott.Det vore kanske en bra idé..

Sitter här i soffan och surfar lite och då ser jag att de visar Nord och Syd på tv,den är ju så bra den serien,minns den från att jag var liten.HEJJDÅ


Jag vill...

så gärna gå på bio,Luftslottet som sprängdes går ju nu och den hade varit perfekt att se. Har ju läst alla böckerna och tyckte att bok 3 var den allra segaste men filmen ska ju vara bra sägs det!
Men Familjen Malmgren måste se Flickan som lekt med elden först! Så se den i HELGEN vännerna!! hihiOnsdagen har gått i ett,träning på gymmet men Gabbi,tvättning,mammaprat,träffat syskonbarnen och svägerskan,målat med vattenfärger är min och Emelies nya grej! Skojjigt!

I morgon är det torsdag och jag ska jobba en liten sväng för kollegan ska vara ledig en sväng,skoj att jobba lite dag för en gång skull..
På fredag är jag åter igen ledig och vad som händer då det vet jag faktiskt inte,men nåt blir det säkert.Sen så är det ju jobbhelgen igen och då brukar helgen rulla på fort.

Jag funderar på nya glasögon,mina börjar ge med sig ganska så rejält.


Det finns många att välja mellan...

Let´s Dance
Claudia Galli
Jan-Olof "Janne" Hansson
Stefan Sauk
Gudrun Schyman
Victoria Svensson Sandell
Agneta Sjödin
Willy Björkman
Mathias Andréasson
Marcus Birro
Elin Kling
Peter Wahlbeck
Molly Sandén

Vad tror ni om de nya deltagarna i Let´s Dance?Vad säger man?Jag är sugen på annat,flytande...
Hahaha

Skytten 22/11 - 22/12

Månadshoroskop - december 2009

När kärleksplaneten Venus rör sig in i ditt tecken i början av december, märker du hur du blir lättare till sinnes och känner en förnyad framtidstro, och det har du all anledning till. För det första kommer goda vänner med uppmuntran och stöd, och kan även komma med konkreta erbjudanden som visar sig fördelaktiga. Senare under månaden samlas vänner och älskare runt dig för att fira allt det goda livet har att ge. Du kan förvänta dig att människor anländer från fjärran platser för att ge ditt liv ljus och lyster. Det är en mycket kosmopolitisk tid.


Veckan före jul kommer att bli en underbar tid för dig, med många skratt och mycket roligt för dig att glädjas åt när du delar med dig av dina idéer med utåtriktade och kulturellt inspirerande människor, såväl i din arbetsmiljö som i din bekantskapskrets. Utöver det ser karismatiska individer till att du märker av deras närvaro; de står på din sida till 100 procent och stöder gärna dina idéer så gott de kan. I det avseendet är december månad årets höjdpunkt för dig, och gamla besvikelser glöms bort.


Själva julhelgen för dock med sig en viss osäkert i ekonomiska angelägenheter, och hellre än att lägga ut en massa pengar är detta en bra tid för dig att implementera nödvändiga ekonomiska reformer, till och med när andra människor konsumerar som om det inte fanns någon morgondag. Lägg inte ut pengar för att försöka att imponera på vänner, de älskar dig ändå. Tiden är inne för dig att ta budgetarbete på allvar och göra nedskärningar.


Rose-Marie och Kjell knäckta av tv-succén "Ullared"Ullared är Kanal 5:s största tittarsuccé någonsin. Men för familjen Kjell och Rose-Marie har serien blivit en tragedi. Barnen mobbas, Kjell kallas alkoholist och folk skriker saker efter dem. Allt har gått så lång att barnen inte kan gå till skolan och Kjell måste ta piller för att kunna sova.
- Det är den största miss vi någonsin gjort, säger Rose-Marie som är sjukskriven i dag.


Eller hur??

RSS 2.0