Tahiland


Här kommer vi bo 21 dagar i värmen

Sitter och kollar på hemsidor om Tahiland,ser härligt ut!


                                                                                                      


Paus

det är precis vad jag behöver och kommer ha denna vecka.
Jag behöver det både kroppsligt och själsligt, jag är
helt slut,framförallt kroppsligt.
Detta är första natten på evigheter då
jag har sovit hela natten och
vaknade utvilad och pigg!

Jag ska vila,kurera och bara existera i världen denna vecka.

Rörigt värre

På nåt vis då tycker jag att det är mysigt när det snöar ute, Trots att det har varit snö hur länge som helst nu! Vår hade inte varit helt fel.. Det är fruktansvärt skönt att vara ledig just idag,denna vecka har Inte varit rolig för fem öre, förutom Nathalies 10 års dag i onsdags! Typiskt nog då hade hon redan spelet jag hade köpt till henne,så hon ska Få pengar i stället då går hon köpa vad hon vill och jag tar med det till jobbet i stället. Maginfluensa härjar på jobbet och flera har blivit hemskickade i veckan,det rör verkligen Runt i magen,men det händer liksom inte mer nu! Och nu kan jag absolut inte bli sjuk! Jobbar i helgen och Milo Har kalas i morgon, för hon fyller år i dag! Grattis kära Milo!

Vecka 6

5 dagar går otroligt fort och Tjoff så är ledigheten över. Verkligheten kallar igen. 10 barn ikväll,verksamheten växer och växer. Och det är roligt! Försöker lära mig att blogga från telefonen,är lite Kär i min nya telefon,hihi förstår dock inte hur man laddar upp Bilder från den.... Jag har äntligen tagit tag i packningen, halva köket är nerpackat, Gaderober har blivit rensade och massor massor ska till tippen! Denna flytt så ska jag vara ute i god tid,så att själva flyttdagen inte blir så mastig. Så har du inget för dig 19:e mars så välkommen! I morgon blir det kalas för Nathalie som fyller 10 år! Jösses vad tiden går fort,det var inte längesedan Marie,mamma och jag Låg hemma i influensa och Broder ringde och berättade att de fått en dotter. Och i morgon har jag haft körkort i 12 år! 12 år!?? Det känns det verkligen inte som... Men först ska det jobbas i morgon,så god natt på er!

Söndag

Helgen springer som vanligt i väg, men jag ska inte Klaga,jag är ju mitt uppe i en 5dagars ledighet! Lovely Fredagen spenderades på pump och hemliga möten,vinkväll med Goa Töser,många Goa skratt blev det! Lördagen spenderades med Emelie och massa spel,bus och hemlisar. På kvällen kom syster och såg melodifestivalen med mig,jag tippade helt rätt!! Marie tycker jag ska börja lägga in mer av mina Kokaihoprecept på bloggen, det kanske vore en ide? Vore kanske kul... Va tror ni om det? Litemat och renoveringsblogg?

När alla vännerna

Gått hem och festen är slut sen länge sen. Japp vinkvällen är slut och tjejorna har gått hem och här sitter jag lite smått på pickalurven. men åååå så roligt vi haft! Det är dags att sov nu känner jag, för i morgon väntas Speldags med miss E Och sedan melodifestivalen med syster yster! God natt

RSS 2.0