Varför beställa o pysa i väg?!

Dagen i Skövde har varit riktig rolig! Jösses va vi har skrattat!! Att prova hattar i klädaffärer är nog bland de roligaste jag vet! Stora,små,höga eller låga. Vi provad ( läs Jessica) massor och skrattade högt och mycket!

Vi lunchade på Rådhusfiket o Miss J ville bjuda för att jag hade väntat en h på dem, efter många om o men så gick jag in o skulle beställa, sa att jag skulle bli bjuden på lunch o att min kompis kommer in o beställer o betalar när jag gått ut för att slippa dra in barnvagnen, han svarar ÖÖÖ när kommer hon då? När jag gått ut,svarade jag o han: kommer hon snart, jaaa! Och Miss J skyndar in o kommer ut skrattandes! Då hade killen vart lite nervös o sagt ÄR DU MED HON DEN ANDRA?!?
Stackarn han måste trott att jag skulle dra all världens väg med en kopp kaffe!
Jösses va vi skratta!
O att sitta ute o äta, Gud va härligt!

Köpte 2 tröjor på GinaTricot!
In à smaller size!!!!!
Kul!!!

Nä ska se färdigt på Idol nu!


Som en sommardag

Sitter på en bänk på standtorget i Skövde o det är VARMT! Det är verkligen jätteskönt men skinnjackan hade kunnat stanna hemma! Väntar på Miss JJ, vi ska käka lunch. Lite vardagslyx så här på lediga dagen!


Tjohoo

Första guldstjärnan! :):)


Liten titt på hur jag bor...


Borde

Ta tag i hemmet lite,men inspirationen infinner sig inte. Har jobbat i natt o slutade kl 07, gick upp kl 12, behöver egentligen sova längre men är ledig i morgon o vill ju inte sova bort dagen. Att jobba nätter fungerar riktigt bra, det är ju fruktansvärt ensamt att va på jobbet helt ensam i 10 h, det blir många timmar och långa veckor, denna vecka gör jag 51h MEN nästa vecka är jag ledig! I 8 hela dagar! Jobbar 2 veckor, ledig 1 vecka o så rullar det på, och det är jätteskönt!

Thailand närmar sig med stormsteg! 11 veckor! Ska bli underbart att komma bort, ta det lugnt o bara existera i världen. 23 härliga dagar! <3

Mitt kök har börjat ordna till sig! Ett nytt köksbord står på plats och bra blev det!


Längesedan sist

Vart har tiden tagit vägen egentligen?? Det har varit 3 veckors härlig semester, har börjat jobba nätter, är ledig var tredje vecka, har haft en toppen vecka i Oslo, börjat ett hälsosamt nytt liv med viktväktarna med goda resultat! Ska jag ha kvar bloggen så får det allt bli en förbättring och uppdatera oftare! Hejhej så länge!


RSS 2.0