Omtänksamt

Jag brukar inte varken tänka på, nämna, påminna eller direkt fira min födelsedag. Jag har aldrig riktigt trivts med att göra det. M.e.n det värmer verkligen in i hjärtat och märgen när vi i bilturen på väg hem från julbordet med jobbet är framme för att bli utsläppta och Marianne som kör bilen går ur och vi andra ser ut som frågetecken, hon går till bagageluckan och öppnar min förr och säger: det är ju någon som snart fyller år!!
Varsågod säger hon och räcker fram en påse och i den står en alldeles alldeles fin present till mig!
Jag blev ställd, rörd och förvånad!

Sånt värmer i hjärtat! Jag blev så glad så jag visst inte VAD jag skulle säga. Fina Marianne!


Bakstuga

Mikkis och Milo kom förbi i dag för att baka och tjöta. Bullar, chokladkaka och morotskaka blev det.
Vi tyckte att vi skulle kunna starta ett tv program ala Plura fast med våra fantastiska bak kunskaper.
Laila kan då slänga sig i väggen! :):)

Tycker oftast att viktväktarnas egna recept är rätt så tråkiga och torra men denna morotskaka blev riktigt go. Endast 4 pp/portion.
Dags att

Krama kudden för sista natten är gjord och jag är åter igen långledig!
Wunderschön, lovely, göttigt och alldeles alldeles underbart!!

Jag har sagt det förr men heeeeelvete vilken lång natt, när kl slog 03 så kändes det som att tiden stannade och där stod den länge.

Hur ska jag f.i.x.a 5 nätter på raken nästa termin?
Som tur är så är det bara ca 2 månader jag ska göra det var tredje vecka, extra cash är ju aldrrrrrig fel..

Och Länsförsäkringar?!
Såg att de satt in 1206 kr på mitt konto igen?!
De har fortfarande inte hört av sig om de 1206 kr de satte in förra månaden. Fortsätter de så här så kan ju jag spara ihop en bra summa pengar, med pengar som inte är m.i.n.a. Får ta och ringa dem i dag igen, stackars den nissen som väntar på sina första 1206kr, nu får denna samma person ( tar jag för givet) vänta på 2412 kr i stället. S.u.r.t Men jag gör mitt bästa för att denne person ska få sina pengar, men Länsförsäkringar gör dock inte det samma, tyvärr.

Nä nu går ögonen snart i kors, dags att krana in!
I eftermiddag händer grejer!

G.o.d N.a.t.t


Och där kom lillebror..,

Finnen, han HAR verkligen släkten med sig!
Inte undra på att jag har haft ont i tån i natt, jag gjorde ett litet svanhopp in i duschen nu när jag kom hem och tittar ner på min onda tå och får se att HAN har förökat sig,eller tagit hit mer släkt.

Va tusan är detta?! Pest, böld, knöl?!
Nu kommer min hypokondri att jävlas med mig! S.U.C.K

Varning för en liten smått äckelbild..
...Det där med

Finnar, och då tänker inte jag på vårt grannland Finland och dess invånare, utan de där finnarna som bara kommer från ingenstans en morgon. Jag har vart väldigt förskonad (alltid) av denna varelse med han som för tillfället har byggt bo på min haka har nog tagit med halva släkten, verkar det som.
Han, ja jag säger han, inte hon eller hen utan HAN för just nu så är den här finnen som en jobbig Karl man har problem att bli av med. Han är hård, rund, STOR, inte speciellt klämvänlig. Och sitter just på det stället som den syns allra mest. Sämre val av plats hade väl varit mellan ögonen..
Har inte han vänligt men bestämt flyttat vidare till någon annan tills i morgon så ska jag klämma, trycka,riva, och slå ihjäl den med allt jag har, och jag lär få ett stort vidrigt sår som jag kommer störa mig på ännu mer. Men om han av all förmodan väljer att stanna några dagar till så MÅSTE han bjuda på en rejäl splash när han väl är klämfärdig,en sådan där som sprutar, helst framför en spegel då man kan se vidrigheterna. Jag veeeet att jag är lite smått äcklig som gärna vill se hela förloppet men jag gillar, (okej jag erkänner ) ÄLSKAR att klämma finnar.

Denna bild får duga, inte lätt att få han att se snygg ut. Dra åt pipsvängen!


Tjhooooooo

-


Call Girl

Se den och njut, bli äcklad, bli fascinerad, bli rörd, älska den!


Ladies Night

Vilken kväll!!


Strumpbyxor & vägning

Dagens vägning resulterade i -0,9h! Tjohoo på det!

Minus -23,7 kg!

Måste välja strumpbyxor tills i morgon och det är inte lika lätt som jag trodde..


Bra nyheter & kålpudding

Milos operation gick finfint och hon mår bra, det är alltid en klump i magen när man vet att någon ligger på operationsbordet. Alla ingrepp är ju riskfyllda, trots allt.

Ang att vissa dagar är effektivare än andra så har jag sedan jag vaknade kl 14, diskat, tvättat 2 maskiner tvätt, bytt sängkläder, och nu är en förhoppningsvis smarrig kålpudding i ugnen och göttar sig, endast 22 pp.

I morgon är det vägning igen, känns sisådär då jag har moffat i mig pepparkakor som tusan den sista veckan. Men det ger sig i morgon, den som lever får se.
...

Vissa dagar är mer effektiva än andra. Som i dag, jag har städat liiite, promenerat, fikat m Goa tjejer, lagat lunch, duschat och hunnit piffa till mig för kl 15 är det dags för natt apt. OCH jag väntar med spänning på bebis nyheter. :)

Jag har haft en go ledig vecka, en sådan där härlig, har gjort massor och ingenting, sett på film, läst bästa boken på länge, lagat mat, skrattat, kalasat, fixat hemma, vart på Vollyboll turnering och massa massa mer.
Imorgon är det dags för jobbet igen och en dag närmare fredag.

Då ska jag och svägerskan på Laidies Night!!

Nä nu måste jag ju dra!...

Om du gillar kriminalböcker så M.Å.S.T.E du läsa Lars Keplers Sandmannen!
Har läst ut den ca 530 sidors boken på 2 nätter! Så jäkla bra. Läskig och spännande.

Har läst Hypnotisören, Paganinikontraktet och Eldvittnet innan, och det måste man nog för att hänga med i Joona Linnas liv. Men denna sista var ta mig tusan bäst!!

Torsdagens vägning resulterade i -0,4 h så -23 kg totalt.

Jag S.k.a klara -25 kg tills nyår,
( hoppas jag iaf)Min helg

Jag har hunnit med ett halvt s.e.x.p.a.r.t.y, varit på kyrkogården och tänt ett ljus för pappa som jag har saknat lite extra i dag, tände även ett för morfar, jag har vunnit 50 kr på en Sverigelott,köpt en Bingolotto, skrapat triss, lagat chili con carne.
just det! nämnde jag att jag är mitt uppe i min jobbhelg?

Mellan dig och mig så är jag helt slut! Har haft en ledig dag sedan förra onsdagen. Ska bli helt fantastiskt att vara långledig..M.y.s.d.a.gMed systeryster, började som sagt dagen på KSS, på vägen ut så höll jag på att aldrig komma ur den där snurrdörren! Marie höll ju på att garva halvt i hjälp sig, jag hittade liksom inte "glipan" mellan dörren och väggen, följde med dörren tills jag började bli lite rädd, började asgarva och det värsta var ju att vi inte bar skälva i snurrdörren. Folket blev nog lika ställd som jag blev, Marie skrattade ju fortfarande lika mycket. När jag väl kom ut så skrattar jag och säger : jag blev ju rädd!! Vi skrattade hela vägen till bilen och va de andra i snörrdörren undrade vill jag definitivt inte veta. MEN jag måste tillägga att snurrdörren var på högersidan om mig och jag är ju typ
90 % blind på höger ögat, Hihihihi

Sen for vi iväg till Elins Esplanad( jag vill fortfarande säga Maxihuset) där Marie bjöd mig på en smarrig lunch! Vi gick i affärer lite.. Jag höll på att bli blåst på 90 kr på HM, men den gick inte hem. :)

Vi skrattar väldigt mycket när vi ses, systeryster och jag.

Tack för en mysig dag!...

Känns som jag har spenderat 2 veckor på jobbet, men 2 lediga nätter. Helgen kvar sen är jag långledig igen, tjohoo!

Sitter just nu på KSS och väntar, systeryster gör sin 6 åriga kontroll av hjärtat.
Nervös så in i tusan är hon. När hon är klar så ska bi ta en lunch på stan.

Det är ju torsdag i dag och vägningen är gjord. -1 kg! Tjohooo
Nöjdare än så kan jag nog inte vara nu..

RSS 2.0