Imorgon så ska det


Städas och tvätta en massa kläder..

Och sen så måste jag ju sätta ihop min nya hylla till badrummet,bilder kommer.
I dag tror jag att jag har varit runt i hela Falköping och fart runt. Jag körde mormor så hon kunde hämta sin bil på som var på lagning,hämtade mamma på jobbet,vaxat benen på sani,fikat med Jennie,varit på systemet,varit  på jysk och sist men inte minst så har jag handlat på willys.
Det har verkligen gått i ett hela dagen!!
Vill sätta ihop hyllan nu men vet inte om jag orkar eller för den delen känner för det!
Jag har varit sååå trött idag,tar ett tag innan man kommer in i jobbtakten igen,men sedan ska jag inte klaga för jag är ju ledig i 3 dagar,kan man ju säga för jag börjar ju inte förren kl 21 på fredag. Jag vill verkligen få till en fika med Åsa,jag tänker så på henne,hur livet kan vara  mot vissa och andra har det hur bra som helst.
Ibland så tänker jag på hur man (jag) gnäller och tjatar om skitsaker,ajaj jag har så ont i huvudet, medans det finns de som kämpar för livet. Visst mina bekymmer de är ju viktiga och stora  för mig,men det är verkligen en världslig sak,jag har ju iaf min hälsa. Man är liksom aldrig riktigt nöjd,det finns alltid den där lilla saken man vill ändra eller köpa.Det var som när jag köpte mitt ekbord till köket för en ganska stor peng,då sa jag till min svägerska att nu är jag nöjd,nu vill jag inte ha något mer till hemmet.Kände verkligen så,meeen NU så skulle jag vilja ha en platt-tv,som jag funderar på att köpa till mig själv i julklapp. Behöver jag verkligen den???
Skulle inte tro det!!
Man är verkligen aldrig nöjd!
Vilka bekymmer??
Det är en världslig sak,jag mår bra,jag har min hälsa.
Tänker så mycket på Åsa och pappa...

nä,nu sluter jag skriva innan jag deppar ihop helt...

hejhej

Kommentarer
Postat av: Din syster

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=96874 bli medlem där och samla påänge så kan du få presentkort på Kicks! :) / Marie

2008-08-18 @ 18:47:52
URL: http://porrmary.blogg.se/
Postat av: DIN SYSTER IGEN

<a href="http://gratismakeup.se/Register.asp?r=96874"><img src="http://gratismakeup.se/banner/banner1.png" width="404" height="93" /></a>

2008-08-19 @ 14:55:46
Postat av: Din syster!

Jag vet att du finns för mig och det älskar jag. Men jag har så svårt att be om hjälp.



Jag älskar dig / Mi-Pi

2008-08-20 @ 20:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0