-20kg

Jag fixade det innan september är slut! Tjohooo!!


Låst var det här

Självklart så här sista natten innan jag ska vara långledig så har r.y.g.g.e.n låst sig!!
Som tur var så hade jag Ipren i den annars väldigt tomma handväskan. Kan säga att det inte har varit lätt att greja här på jobbet, böjer jag mig så känns det som att tårna och nacken möts på mitten någonstans och vägrar släppa taget om varandra, J•vla skit! Vill bara hem, duscha och krypa ner i sängen och sova bort värken.

S.U.C.K


...

Mitt upp i jobbhelgen,vet inte varför men den är seg, segare, segast.
Men denna natt blev alla barn lediga.
Händer a.l.d.r.i.g längre. Så kl 20 var jag på jobbet, fixade, donade och storstädade. Så när jag åkte hem för 30 min sen så jag jag inget dåligt samvete för det. Så nu sitter jag här i soffan och kollar på Gudfadern 3..
Lär ju inte somna på ett bra tag..

-0,9 h visade vågen i torsdags. :)
Jag håller alla fingrar och alla tår på att vågen ska visa MINST 0,5 h nästa torsdag!
Då jäklar ska det firas! :)

Visst är denna tunika fin?


Detta.händer.bara.Jessica.igen

Kan lägga ytterligare en sak till listan.
När vi var på Ikea förra veckan så hade vi en härlig dag och innan vi for hemåt så stannade vi till på Citygross. Vi strosade runt för det är ju alltid lika kul när man är i nya affärer. Och när jag skulle betala så händer det!
Jag säger till kassörskan att jag ville ha en trisslott, och det fick jag. Satte in kortet i kortläsaren, började slå koden och kassörskan säger: Kan jag få be om legitimation. Va? Svarade jag och tittade på henne och sen på Lotta som säger: Har du köpt sprit?!
Slog in fel kod, och frågade varför hon ville se den (medan jag slog koden igen), du har köpt en triss säger hon. Slår fel kod igen, blev ju så ställd. Gav henne körkortet, och frågade igen varför hon ville se den. De har höjt priset och åldersgränsen till 30 för att köpa triss säger hon. Men va!? Svarar jag, tror du att jag är under 30 var det enda jag fick ur mig! ;)
Vi skrattade så himla mycket på vägen ut, visst var det konstigt!?

Men som sagt; Det där händer bara Jessica.


80-talet, here I come


Håller tummarna!

-1,4 kg på 17 dagar, just nu känns det så långt bort att de skulle gå..

Men jag ska inte ge mig utan att ge dessa 1,4 kg en rejäl match!

Men dagens vägning gick fint -0,8 h.

Denna vecka mitt liv säger jag. Har jobbat och sovit så dåligt så det känns som att jag konstant har grus i ögonen. På lördag då ska jag förhoppningsvis sova läääääänge, så jag är pigg till
80 tals festen på kvällen.

Har funderingar på att få till en sådan här typ av sminkning och frisyr, men håret är så tjock o tynger ner så den lär inte hålla. Hittade bilden hos fantastiska Lindahallberg.se


Obegripligt

Att dessa en gång passat!


T.y.p.i.s.k

När jag väl kom till Biltema så fanns inte sådana handtag som jag velat ha så länge. F.u.n.d.e.r.a.r på Ikea i morgon. Vore kul, får se.

Nu ska jag kurra ner mig i soffan (igen) och kika på Varg Veum. Har hämnat i Varg träsket men de filmerna är riktigt bra, har dock inte sett dem i ordning men det funkat ändå :)

Gjorde en kikärtsgryta i dag, såg väldigt gott ut och enbart 4 pp/portion. M.E.N fy va äckligt!!! Usch!


Har köpt Nya tofflor som värmer gott om fötterna
T.i.d.g.t

I min värld nu för tiden så är kl 9 på morgonen otroligt t.i.d.i.g.t! Sen jag började jobba nätter så har min rytm gällande sova ändrats 100 grader. Jag har ju alltid varit en nattmänniska, älskar att gå runt och plocka och städa, jag får liksom mest gjort mellan 23-02, konstigt nog. Det innebär ju att morgonen försvinner men i dag så har jag t.v.i.n.g.a.t upp mig kl 8:30, vilket har varit otroligt skönt, har druckit kaffe, gröt, städat lite för snart kommer de hit och byter min fläkt! De tar tydligen en trappa i taget, så när de kommer vet jag inte. Men jag pyser i väg till Skövde om en stund, måste köpa handtag på biltema, såg de jag vill ha på ikea, kikade sedan i biltema katalogen och där får man 6 st för vad 2 kostar på Ikea så det var ju ett lätt val.
Har även en fika dejt.

Mår bättre i dag faktiskt, har dock huvudvärk men den lär la försvinna snart ( hoppas jag) :)


Två blir en

Vaknade kl 8 i morses efter ha sovit ca 2 h i natt och var helt slut, har nyst, och hostat hela natten. Gick upp och tog en dusch, skulle till Optikern med Malmgrens kl 11 men det gick inte, jag var helt slut. Så jag tog på mig mys kläder tog Alvedon och la mig i soffan och där har jag legat hela dagen. Sovit, vaknat, sovit, vaknat,SUCK!

Men nu i kväll känner jag mig piggare, hostar som en tok men den lär ge med sig till slut.
Med den energin som jag hade nu så har jag ä.n.t.l.i.g.e.n rensat garderoberna.
Har en stor ikeapåse som m.a.m.m.a ska få. Så mina två knökfulla garderober blev helt plötsligt en.

Är lite sugen på någon av dessa 3 bågar...


Hittade

En bild på mig på jobbet från juni 2011, kände knappt igen mig själv! Lite otäckt, roligt men otäckt!
Bilden är tagen åt samma håll iaf?kanske inte syns så mycket med JAG såg det tydligt för första gången att 18 kg verkligen ÄR borta!

Jobbar i helgen, väntar på att kaffet ska puttra klart. 2 nätter kvar sen är jag långledig igen! :);)

Är så grymt sugen på GrillChips!!


RSS 2.0