Slö

ja det kan man påstå att jag är idag. Var ute i Kinnarp hos Pia igår kväll. Kvällen började med att Milli skulle plocka upp mig och sedan EvaLena. Kl 18 skulle vi vara hos Pia,men som det brukar så spricker tidsplanen,kl var nog närmare 18:20 innan alla var med i bilen,och Bangatan kändes väldigt,väldigt lång.Vid ett tillfälle sa jag att helt plötsligt så kändes vägen till Kinnarp lång...

Men väl där (sena som vanligt,men det är inte oväntat,som vanligt,hihi) så bjöds vi på god mat och dryck.Var så skönt att bara sitta och prata om allt och ingenting men framförallt var det härligt att skratta! Det var ett tag sen jag skrattade som igår kväll.
Han luktar röv ur munnen på morgonen!! Men jag kan ta det! Sååå roligt!
Sådana kvällar behöver vi mer av.

Känner mig fortfarande smått irriterad på vissa,orsken till det vill jag inte gå in på här men i bland undrar man ju faktiskt.


I dag är det jobb som gäller,men helt ärligt så hade det varit skönt att bara vara hemma,men har man väl kommit iväg så är det helt ok.MEN det hade varit skönt iaf....

                                             

Nu tycker jag

att vissa har skitit i det blå skåpet!
Nu sätter jag ner foten!

                                               

Gina Tricot

Sitter här och drömmer om vår och fina vårkläder. Gina har himla mycket fint måste jag säga.
Jag gillar verkligen Gina! Det är dags att sätta igång på allvar nu om jag ska shoppa,det är ju bara så!
Det går bra när jag väl kommer igång men blir det bara en lite paus så går det åt pipan,men jag har (peppar peppar) inte gått upp. Tack och lov för det.
Det är bara viljan som styr. Så nu är det ryggjympa varannan måndag,core och vattengjympan som gäller. Och gymmet så klart.
Det är ju bara att göra det,ska det vara så svårt!?!

Städningen går det sisådär med men tvätten den är på gång,inte illa det.


   

  

Då var biljetterna kirrade!


Då var nya veckan igång på allvar!
Känner för en prommenad i det fina vädret,jag vet att det snöar men jag tycker det är fint,men jag har lite att greja men här hemma så det får bli lite senare.

Satt i telefonkö på ticnet i 40 min i går för att boka biljetter till Green Day,äntligen när de svarar så lägger min telefon av,blev knäpptyst! Typiskt!Jag måste nog köpa ny telefon,den ligger på laddaren hela natten och ändå funkar den inte.Spelar ingen roll om jag byter batteri.
 Men det fixade sig ändå och biljettena är kirrade!!
Vi ska på GREEN DAY, igen!!!
De är grymt bra på scen,och denna gång ska jag ha med kameran! Den glömde jag sist!
Ska bli jättekul.

Sen pratade jag och Madde om Roxette,det hade ju varit grymt kul!

                                  

Äntligen så har jag fått tid hos sjukgymnasten! Blir allt stelare och stelare för var dag som går,framför allt när jag har jobbat.När jag kommer hem och slappnar av så kan jag knappt röra mig på kvällen. Men det blir förhoppningsvis bättre. Har aldrig varit hos en sjukgmnast,vad gör de egentligen?

I dag ska det tvättas kläderoch det är inte en sekund för sent,nu börjar det bli tomt på kläder och det ska  grejas lite,sen blir det en lite fika med Linda innan jag börjar jobba kl 18.
Vad ska det blir för lunch i dag då?

                                               
                                                       ♥  GrEeN DaY  UlLeVi 5 JuNi 2010 ♥

Nä nu ska jag ringa Emelie och kolla läget med henne.....

Älskade sopkvast,va du är bra

Snö,sön och åter snö. Jag gillar verkligen vintern men nu börjar även jag tröttna. I dag när jag skulle åka iväg så fick jag som alla andra skotta fram bilen med en SOPKVAST. Japp jag har sopat fram bilen idag.
Kom ingenstans på en halvtimme. Tillslut kom en äldre granne fram och hade med sig en spade.
Det ser ut som att du behöver lite hjälp...
Jo tack...

Så efter lite grävande så kom jag äntligen iväg. Helt otroligt! Jag var verkligen genomblöt...
Men tillslut så kom jag ju fram till Madde,som bjöd på fika. Det är alltid lika kul att träffa henne och nu måste vi komma igång med träningen igen du! hihi

Jag måste säga att helgen går alldeles för fort,man hinner ju knapp slappna av innan det är söndagkväll igen och det är dags för en ny arbetsvecka igen. Men på mitt nya schema så kommer jag att vara ledig ALLA fredagar! Fatta va gött! Alla! ♥

Var hemma hos broder på eftermiddagen för att visa Miss E mina gamla glasögon jag hade som barn. Och att man får låta barnen har så grymt fula glasögon är inte klokt,detta 80-tal alltså! De är verkligen fula.Ena paret är blåa och de andra är i metall. Tänk att jag som fyraåring gick runt i metallglasögon?
Tur att glasögon marknaden utvecklas.

                                      

Ja ni ser själva.....


Me,myself and I...


                             


Nya lampor vore inte helt fel...



 

                                         

Fredag,du är så välkommen





Äntligen så är det fredag,som jag har längtat. Ska bli underbart med helg. Har inget planerat bara att Milo och co kommer och ser på melodifestivalen i morgon.

Trodde aldrig att klockan skulle närma sig 17...
I dag har jag känt mig väldigt frustrerad över saker och ting,saker jag inte nämner här men ååååå vad jag blir irriterad.Som tur så har man ju kollegor som gärna lyssnar och kommer med förslag och uppmuntrande ord,som värmer. Att man kan känna så,så ja jag hittar faktiskt inga ord för det men ååå!
Hoppas det blir en vändning snart.

MEN nu är det fredag och det är Lovely och det är ingen vanlig fredag utan det är Maddes födelsedag!
 Grattis på stora dagen!
Bjuder nog in mig en sväng i helgen,hihi...

Snart ska jag göra mig nåt gott att äta och sen så ska jag päsa i soffan och njuta av veckans bästa kväll,fredag!

Sökte på ordet fredagsmys på Google och då kom denna blid upp,hur får man i hop det?



Jaja vad var och en gör på en fredagkväll är upp till en själv....



Spikmatta

funderar jag på att köpa. Det är flera som sagt att den kanske kan lindra min värk i nacken. Har aldrig testat någon innan så jag vet inte.Någon som testat?
Funderar även på en spik kudde,då ligger den ju precis på nacken...

Det tåls att fundera på..



Det har varit så gött att varit ledig idag! Att det kan vara så gott att bara slappa och inte göra något speciellt,bara va.Vill gärna ha flera sådana dagar känner jag.
Jag har spelat massor med spel med Emelie i dag,ganska roligt att spela spel faktiskt. Deras grannpojke Emil var inne pch lekte,när vi fikade så säger han:
Jessica,vet du att dom är så konstiga i usa?
Jasså,är de det?svarade jag.
Ja sa han,det var en kille som fick 5 miljoner för att kaffet på MacDonalds var för varmt.Och en annan kille hade ramlat i tunnelbanan och fått 15 miljoner.
Det är ju konstigt sa jag.
Nä svarade han,du vet de stämmer varann i Usa hela tiden.
Lite roligt att höra från en 10 åring.

Svägerskans föräldrar kom förbi för att fira Nattis och de hade 2 speglar de vill bli av med hemma,jag kan köpa en kanske sa jag.
Kom och titta och om du vill ha en så får du den.Men jag betalar den isf,tyckte jag.
Nää då,vi blir ju av med den.
Snälla de är..

Vill ha en spegel till hallen,en ganska så stor och har inte hittat någon,och jag är inte villig att betala flera hundra kr för en spegel,och de allra största är ju ännu dyrare.

Drömmen till hallen är detta,



2 sådan här skoskåp och en spegel ovanpå..
Eller ett skoskåp och spegeln bredvid..
Ja nåt i den stilen.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan under filten (fryser!!!) och se det nyaste avsnittet av Hereos.

I morgon är det jobb igen...

So long


Semledagen?


Det hade jag missat helt att det var. Det var ju därför Ingela frågade om jag hade ätit semla idag,kom jag på nu. Hon smsade och frågade om jag va hemma ikväll,så jag frågade om hon bjöd på en kopp kaffe och då frågade on om semlan.Jag svarde Nä,har varit på jobbet hela dagen. Så hon bjöd på kaffe och semla,och massa prat blev det,skönt att bara häva ur sig all skit man får runt och bär på ibland. Och det gjorde vi kan jag säga,båda två.

I morgon är jag ledig,härligt härligt!
Ska börja dagen med en långprommenad,frukost och sen lite städning här hemma,den som jag så vackert alltid lyckas skjuta upp.Att jag alltid lyckas med det,att jag inte bara tar mig i kragen och gör det.Det är ju så härligt när det är gjort.En sådan svacka som jag har haft det sista har jag aldrig varit med om,luften har gått ur mig helt.
Men snart hoppas jag på en vändning,att glädjen och inspirationen kommer tillbaka.

Min bror är rolig han,han skrev till mig på facebook att Green Day spelar i Sverigen i juni! Du ska med! Det kan du ge dig fan på att jag ska! De är helt fantastiska live! Längtar faktiskt redan!




Nu är det bedtime och jag måste fortsätta läsa Snabba Cash,helt ok bok faktiskt.




Photoscape...




Det där med bil

Är sugen på att köpa en ny bil,har varit det ett tag faktiskt. Har kollat lite på en peugot 207



Tycker den är lite häftig....
Men jag vet inte,borde jag verkligen köpa en helt ny bil??
Det tåls att fundera på...

Men helst av allt vill jag ha en:



En wolksvagen beetle

MåNdAg

Sitter och kollar på tv 4 nyheterna och de säger att polisen ska utföra massa kontroller denna vecka,vilken tur att jag fick höra det! Jag som kör så fort när jag är ute och åker,och  som har funderingar på skövde på onsdag! Det kunde gått illa.Har faktiskt aldrig (peppar,peppar ta i trä) aldrig fått fortkörningsböter. Hade inte varit roligt..

I helgen har det åter varit kalas,denna gång för Nathalie som fyllt 9 år.
Den lilla har blivit stor! Helt otroligt vad åren går. Grattis lilla/stora tjejen!



Efter jobbet i dag åkte jag till Petra för lite fika,som alltid är det lika mysigt.Vi pratatade om att simma på onsdag,men det slog mig när jag kom hem att det är ju sportlov,vågar man ta sig dit eller kommer det att krylla av alla skollediga barn? Jag var ju på badet på alla lov när jag var liten,men det kanske man inte gör nu för tiden?


Denna vecka jobbar jag bara dagtid,och detta är ovanligt för mig,känns toppen! Saknar verkligen det.
Och min tjänst höjs!! Min fasta tjänst,från 50 till 75%.Visst 100% hade ju varit det allra bästa men 75% det är toppen kan jag säga! Nu ska bara papprena skivas med...
Håller tummarna!


Lämnar denna tunga vecka bakom mig men kommer alltid minnas den...

Söndagkväll och jag sitter i soffan och gör ingenting,känner mig helt slut,trött som bara den. Denna veckan har varit en av det jobbigaste på länge.

Begravningen i torsdags var så fin,kyrkan var full av många vackra rosa blommor och männisor.Så vackert.Men ofattbart,kändes overkligt..
Kände mig helt tom,och tårarna rann ner för mina kinder hela tiden,kunde inte stoppa dom.Alla vackra salmer och Bruce Springsteen på orgel,så vackert. 

Vid graven,det var då det verkligen sjönk in,att hon verkligen är borta. Har nog inte velat fatta det innan.Det var tunga steg som tog mig fram till kistan för ett sista farväl,det enda jag fick fram var ett Hej då Åsa.
Det finns inga ord som kan förklara hur omtyckt hon var...
Jag kommer alltid minnas henne med ett leende på läpparna.
Jag kommer sakna alla våra fikastunder då vi pratade om allt mellan himmel och jord,skrattade och grät.

Jag tycker att alla ni som vill  ska skänka en slant till bröstcanserfonden.



I lördags samlades hennes vänner för en minnesstund hemma maken P,var faktiskt nervös innan,har inte varit där hemma utan henne. Att veta att hon inte var där kändes tungt,men åå va härligt det var. Vi skrattde och pratade,fick reda på saker om henne som jag inte visste innan.
Tack snälla P för att du bjöd in mig på denna speciella fina kväll!



En lååång dag....

Att en dag kan vara så lång är helt otroligt! Jobbade första dagen på evigeheter,och det kännes som att den aldrig skulle ta slut. Jobbade 8:30-18 men sen var det Apt,och detta hade jag ingen aning om! Så då blev denna långa dag 1 h längre ändå! Tro mig att det var skönt att komma hem,jösses!

Sen Så blev det en lång och varm dusch och sedan soffa med sällskap av den gröna filten,lovely!
Och där har jag suttit,hämtade bara datan.
Men vet ni vad det bästa är?
Jag är ledig i morgon!!! Lovely!!!!

Ska åka en sväng till skövde,ska kolla om jag hittar något jag kan ha på torsdag,på begravningen.
Har en fin klänning men ska ändå kika lite.
Borde inte egentligen köra såpass eftersom att jag äter starka mediciner för min nacke men det ska nog gå ändå.
Syster ska följa med,vi får nog allt ta oss en fika med,hon tar ju med stora plånboken,hihi
Men det ska bli skojj att komma ut lite,har ju knappt varit utanför hemmet i januari. Hemskt egentligen.

Börjar bli lite inte nervös men spänd inför torsdagen,kommer bli jobbigt,jättejobbig.
Känns tungt...

Lyssnade på en låt med Tomas Di Leva som jag absolut inte har tyckt om innan men denna text,den är bara så bra

Du sitter ensam, surfar efter skatter du vill ha.
Du går och shoppar, söker efter något du kan va
Din tunga suktar efter himmlarna
Din näsa följer alla vindarna.

Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet
Ingen kan köpa livet
Ingen kan köpa livet

Du vandrar hemmåt i rätt kostym av märket antivåld.
Din klocka tickar, du läser om att månen har blivit såld.
Vad kostar utsikten i fönstret där?
Vem äger luften som vi andas här ?

Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet
Ingen kan köpa livet
Ingen kan köpa livet

Se mig, hör mig, känn mig, rör mig.
Se mig, hör mig, känn mig, rör mig.
Se mig, hör mig, känn mig, rör mig.

Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet.
Ingen kan köpa livet
Ingen kan köpa livet

Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet.
Ingen kan köpa livet
Ingen kan köpa livet

Ingen kan köpa livet.

Man kan verkligen inte köpa livet...

Nä nu ska jag krypa ner i sängen för nu går ögonen nästan i kors..


RSS 2.0