Värmland

Sitter här i en stuga mitt ute i skogen i Torsby och njuter av semstern,Rolankd klipper gräset så det doftar ljuvligt,älskar doften av nyklippt gräs,det är sommar.
Vi sitter och pratar för fullt Marie,Solvieg och jag. Vi pratar om det mesta faktiskt. Sojjigt..

Vi ska åka och handla nu alldeles strax,det skulle vi ha gjort för längesedan men har forfarande inte kommit i väg,vissa pratar och pratar,hii.
Medan jag har diskat och tvättat golven.haha

Men nu verkar det som vi ska åka för nu börjar de röra på sig...

Hejjdå!

Ont,ont,ont


I huvudet!!
Så in i bängen med. Har legat hela natten i sängen med huvudvärk, och sen så jag har legat i soffan ett tag och hoppats på att de ska släppa men icke..

Så det lär inte hända så mycket i dag..
 
Jo jag ska packa för i morgon åker jag och syrran till Värmland. Ska bli himla roligt!

Nä nu ska jag lägga mig i soffan igen och se på Änglagård...

hejjdå


It´s sunday!


I dag blev det biotajm och middag i skövde med Cissi. Vi såg The Proposal,jag tycket den var jättebra och rolig.
Middag blev det en mysig resturang,kycklingspett med tzatsiki och råsteka potatis,så smaskigt! Vi hade massor roligt att prata om,det är så roligt att gå ut och umgås med människor som man egentligen inte känner,jag har jobbat 3 dagar med Cissi och pratat lite på msn med henne så nu var det dags att hitta på något. Det får bli fler gånger..




Och nu sitter jag här bänkad i soffa och kollar åter igen på en film med Sandra Bullock,The lake house. Så himla bra.
Sen så är ju en av mina favvosar med,Keanu Revees.
Hoppas den slutar lyckligt,men det verkar ju inte så men sen så är det ju en kärleksfilm så man får hoppas på det bästa.

Vad som händer i morgon vet jag inte,men jag hoppas på fint väder! SOL,SOL,SOL!!
Men i kväll så har det varit en fin kväll men det blev kallt fort,usch. Känns som höst!

På tal om höst! Fick både Ellos och hm katalogen,och det finns så mycke fina höstkläder,fina kofter och klänningar!






Det finns hur mycket som helst att frossa i när det gäller höstkläder..

Filmen slutade lyckligt ju....

hejjdå

Chris Daughry-Pokerface



http://www.youtube.com/watch?v=bqT4VnnEU0M

Nu var det klippt...

Klippte precis av mig halva kalufsen! SJÄLV!
Har gått och tänkt på det ett tag att jag vill klippa upp håret ganska så rejält,men det har bara inte bliit av att jag har ringt och beställt tid hos frissan,så jag gjorde det själv..
Så nu sitter jag här med ungefär hälften av håret kvar och det gör ingenting för jag blev riktigt nöjd! Fasen va jag är bra egentligen! Borde bli frisör istället för förskollärare kanske!?! hihi
   
                                                                                      
Så här blev det!

Rosévin är gott,riktigt gott. Sitter här med ett glas och njuter av lugnet. Fast utanför så är ju crusingen i full gång. Det är verkligen variation på både bilar och musik som åker utanför mitt fönster.  I år blev det inget stögande för min del,kände inte för det. Men lite får jag ju ta del av ändå,hihi.

Vecka 3 av semstern har gått i ett. Har ju varit barnvakt i 3 dagar och vi hade det hur gott som helst. Myste och gjorde ett besök på Borås Djurpark. Alltid lika mysigt att åka dit. Tejerna tyckte att det var jätteroligt. Malin hade vi med oss som inte hade varit där sedan hon var liten. Hon hade en vit/svart randig tröja på sig så Emilie sa att hon såg ut som en Zebra,så det var ju jätteroligt att säga att vi hade en egen livs levade Zebra med oss. Och sen sa Malin att vi skulle hälsa på min vänner Aporna! När vi kom till aporna så säger Emelie jättehögt; JESSICA, DÄR ÄR DINA KOMPISAR!!! Alla tittade verkligen på oss men vi bara skrattade..
OCH jag fick parkeringsböter på 700 kr i Borås!! Har aldrig fått det innan men jag får skylla mig själv när jag ställer mig där jag vet att jag egentligen inte får,men det bästa var att jag sa till Malin inne i djurparken att jag får säkert böter nu och det fick jag! Lessamt men så ligger det till....

På torsdagen for jag och Hetta i väg för att beresa oss lite,hamnad i Uddevalla och deras köpcenter Torp. Vi åt en sån god lunch och gick och strosade i affärer. Jag hittade äntligen den vita koftan som jag så länge har letat efter på Gina Tricot.Och det var nog meningen att jag skulle ha den för det fanns bara den kvar!
Roligt var det men det spöregnade hela dagen!!

Och så kom fredagen,kände verkligen inte för att göra ett jota,Var bara hemma och grejjade lite,fixade och donade. Försökte komma på hur jag vill ha det på mitt nya soffbord. Har ett silverfat med ljus men skulle nog vilja ha en silvrig kruka med tror jag,eller sådana där fina ljustakar från ikea.Har Svårt att bestämma mig...  




                                 eller



Jag gillar den breda mer men jag vet inte för de är båda fina...
Och:

        



hejjdå

Bio


Jag skulle vilja se dessa filmer..



Är ingen Harry Potter fan men har man sett de andra filmerna så måste man nog se denna,eller?



Bara för att det äR Johnny Depp...


Regniga söndagen...


En dag till med regn!?!?

I dag har jag lite sådana där tråkiga BORDEGÖRASAKER.Även fast det är semster..

  • Promminixa
  • Städa


Jag som känner för att ta en rejäl prommenad! Visst jag har inget emot regnet men att ta en prommenad när det är så här är inget roligt.Men det kanske lättar snart...

Och städningen då,ja den lockar ju inte direkt den heller,inte för att det är såå himla mycket men ändå. Min garderob därimot den borde jag ta tag i,börjar få lite ångest över den. Drömde i natt att min mamma kom och rensade,vek och la kläderna enligt färger. Då är det ju dags att fixa till den...

Men helst av allt vill jag ligga i soffan å se en film eller nåt,när det är sånt här väder..

Men nu bjuder jag på lite bilder från Madame Taussud..

  
Mel Gibson och Will Smith                      Jennifer Lopez

 
Christina Augilera                                    Justin Timberlake & Jag

 
Orlando Bloom                                         Tom Cruise

  
Julia Roberts                                             Angelina Joli & Brad Pitt

 
Milo,Daniel Craig & Jag                         Milo,Sean Connory & Jag

 
Milo & Beckham som ser elak ut..        Jag & ROBBIE

Det finns ännu mer bilder men detta får räcka för nu,det tar sin lilla tid att lägga upp bilderna här..

Hejjdå





Vecka 2


av semstern har snart passerat och det känns faktiskt som att jag har varit ledig ganska länge. Har verkligen släppt jobbet och bara njuter. OCH det är härligt!

Denna vecka har jag bara tagit det lungt,varit en sväng i Hjo med Malin,vi köpte glass,gick ner till vattnet åt glassen,sen började det spöregna,så vi åkte till hem och hobby istället. När vi åkte hem så tog vi lite krångelikrång vägar hem,det är ganska roligt att bara köra och inte riktigt bry sig om vart man åker. Man väljer helt enkelt höger eller vänster.

I går var jag och Ingela på after work i Skövde för att fira in att hennes semster börjar. Det var superroligt,att man inte gör det lite oftare?
Åt god grillbuffé,drack goda drickar och cider och tjöta lite skit,alltid lika roligt.
När jag börjar pendla till Skövde sen så får det bli after work lite oftare..

Idag så har det burits möbler till Milo,hon har fått mitt gamla köksbord,och idag äntligen så tog vi tag i saken. Jag började vid kvart i 12 å bar bordet och stolarna till bilen,Vad jag inte visste då var att Milo ringde mig för fullt,så hon trodde att jag hade åkt i väg nu när vi hade fått tummen ur att fixa detta, Men icke! För helt plötsligt stod jag utanför hennes med alla grejorna. Så det var bara att bära upp det. Milo trodde att jag hade gått över med sakerna (vi bor alltså mitt i mot varann). Nä sa jag,jag tog det i bilen!
Hur fick du in allt i din lille bil?  (4stolar,1bord,en iläggsskiva,en hylla)
Jag fällde sätterna..
Ja juste de sa Milo! Det gjorde ju jag när jag lånade din bil!

Man får in ganska mycket i en ford ka faktiskt....

Sen monterade vi ihop det och det blev kanon fiint!

Efter detta lilla arbetspass så åkte vi till Lidköping för att hälsa på Gunilla,som jag inte har träffat på flera år!! Vi hade så roligt,fy va vi skrattade..
Nu kommer Gunilla hit på 80-talsfesten i augusti,och då blir det fest! Ska bli så himla rolig...


Vad som händer i morgon,det vet jag inte än men nåt blir det,borde städa lite för på måndag kommer mitt nya vardagsbord!! Jippi!

Men jag får njuta av det i slutet på veckan för jag ska vara barnvakt måndag till onsdag. Broder och svägerskan ska på kryssning,så då får vi hitta på nåt skojjit här hemma istället,jag å tjejerna. Ska blir mysigt. Nathalie har iaf bestämmt menyn för dessa dagarna och då finns det säkert tacos med på den menyn,hihi..,

                                                

Ser ut som att jag snurrar runt London eye..

hejjdå

Det kommer mera...




 

 

Borta bra men hemma bäst


Londonveckan har försvunnit med stormsteg. Det har varit en toppenvecka med många skratt på Londons gator.
VI har åkt flyg,tåg,buss,tunnelbana och spårvagn OCH gått så fötterna har svullnat upp! JA,faktiskt,jag fick ett skoskav på foten som gjorde så in i bängen ont! Men det hör väl till antar jag.

FLyget gick superbra,jag som inte har flygit innan borde ha varit nervös men det var jag faktiskt inte. Inte ett dugg. Kan inte påstå att det var det allra trevligaste jag har gjort,men jag hade trevligt sällskap som tur var.
Landningen var ju hur go som helst,Mikaela säger:Nu har vi landat,jag kände inget! Inte jag heller säger jag glatt.
Sen säger det bara PANG!!!
Och då landande vi,haha.. Så himla roligt.

Sen var det bara att ta tåget från Stanstead in till Liverpool street. OCH det gick hur bra som helst,inga problem, Där möttes vi av Gabbi.
VI var så trötta så det bar av hem till Stoneligh där vi skulle bo hos Gabbi och hennes "famlij",som var hur goa som helst. Det första jag och Milo gjorde var att provligga våra sängar,ååå va gött de var att bara strecka lite på sig,hihi.
På onsdagen bar det av in till London och turista sig...

London kommer för alltid finnas i mitt hjärta,så underbart. Så mycket att se och göra,trevliga människor,härlig atmosfär. Jag är ingen storstads tjej,verkligen inte men fasen va härligt det var!

Jag har hur mycket bilder som helst att visa er men jag har suttit hela kvällen och vänt och sorterat kort medans jag har skrattat,så i morgon kommer de.
 
Det var längesedan jag slappnade  av och skrattade så mycket som denna vecka. Vi är lite smått knäppa vi alla. Som när vi 
sitter på tåget sent en kväll och väntar på att det ska starta,jag var helt slut,ont i fötterna och vill bara hem och sova. Jag tittar ut i fönstret och säger:
Varför rullar vi bakåt?? Vi är ju på startstationen!!
Alla asgarvar och säger: Men det är ju tåget på andra sidan som åker!
Mitt ansiktuttryck visar att jag blev jätterädd,som Gabbi sa.
Hade ni varit med så hade ni förstått hur roligt det var...
Fast det var en  väldigt typiskt  Jessicagrejattgöra.

Det finns hur mycket som helst att se,men man hinner verkligen inte allt på en vecka.
Men det blev Madame Tassued,The London eye,Soho,Picadelly circus,Picknik i Hyde Park,Camden Market,Buckingham palace,Carneby street,Westminister,Harrods, och massor massor mer.

Jag fortsätter min berättelse i morgon men jag bjuder på ett kort redan nu..

Hejjdå


London calling



Nu sitter jag har i Stoneligh och bara slappar,och ja vi behovde en slappar dag. For vi har kort stenhart i 3 dagar nu sa vara sma fotter de verker kan jag meddela er.

Vi har det toppenbra har. Vi har varit och sett Big Ben, Madame Tassuad,akt The London Eye. Ja vi har gjort massor.
I morgon blir det Buckingham Palace,Notting Hill,Covent Garden sa det finns en hel del kvar att se och gora!

Ha det sa jattebra hemma i sverige!

Helena!
Grattis pa fodelsedagen!!!


KRAM KRAM!!!


hejjda

Regnet det bara öser ner...


Men jag gillar det! Det är hög mysfaktor när det regnar.

tisdag åker vi till London. Och tänker dig,jag har aldrig flygit innan,aldrig! Så det ska bli spännande!
Så ikväll ska jag börja packa,hur mycket eller lite ska man ta med? Jag vill ju inte ha för mycket med,bara lite lagom. Men som vanligt när man ska resa bort så blir det gärna lite för mycket som sllinker ner i väskan.Det är många," det här behöver jag,denna måste med" så helt plötsligt blir det för mycket.
Men denna gång ska det Inte alls med mycket,bara lagom.

Helgen har gått i ett. Blev lite London planering i fredags med Milo och Mikkis. Måste säga att vi var ganska överäns om vad vi vill göra och se! Ska bli mycket roligt!

Men fasen MIlo,jag funderar på den där osten! Hihihi

På lördagen blev det lite Grilla hos broder med familj. Väl på PA:s så ville jag betala maten med svägerskan vägrade och nästan putte bort mig från kassan. Jag blev chockad! Köpte Naturgodis,74 kr gick det på! Det är ju inte klokt vad dyrt! Detta grämde mig hela kvällen! Hutlöst!


I dag blev det en tur till Media Market i skövde för att köpa ett minneskort till kameran. Sen en fika hos moster,Malin och Manne. Sen bar det hem illa kvickt,där jag har storstädat i dag,dammsugit,dammat,torkat golven,ja det blev faktiskt en hel del gjort!


Så nu sitter jag här mätt och belåten,men ååå så sugen på en smulpaj med rabarber och vaniljsås. Men det blir det inte i dag,men det hade varit så smarrit!

I morgon blir det ben vaxning,fika med Åsa och sen en fika med Milli och Pia på eftermiddagen. Så morgondagen lär gå den med.
Sen så vill jag träffa syrran med innan jag åker,får ringa henne en gång till och se om hon har kommit hem!

Funderar på att packa:

  • 1 par highwater jeans
  • 3 klänningar
  • 2 par leggins
  • 2-3 linnen
  • 1 kofta
  • 1 jacka
  • 2 bolero


  • Men det blir säkert ändringar men jag har en plan,hihi

    Nä nu ska det bli Harpers Hill maraton..

    hejjdå



    Här SiTtEr


    jag
    och och njuter av ett glasrosè vin. Bara njuter verkligen av vetskapen att jag är ledig i 5 härliga veckor. 5 veckor!
    På jobbet idag prata vi om semster och jag kom på mig själv,men fan jag går ju på semster i morgon,jag har bara 1 h och 45 minuter kvar att jobba. Kändes overkligt på nåt vis,har sett fram i mot denna dag så länge och nu är den här! Men åå så gött!

    Efter jobbet i dag har det inte hänt så mycket,har faktiskt bara gjort ingenting här hemma förutom att diska lite. Så nu är jag så trött så att jag skulle kunna lägga mig och sova. Ja så trött är jag...
    Men ett tag till ska jag väl kunna hålla mig vaken förhoppningsvis...

    I morgon ska det planeras inför London och sen ska det även tvättas,jag har en hel del tvätt kan jag säga,usch!
    Och sen kommer de nog och byter fönster här hemma med och vem vet när och hur lång tid det tar?!? I
    nte jag ialla fall.
    Det är ju bra att veta när de ska komma (tänkte ju ta lite sovmorgon) för de ska ha minst 1 och 1 halv meters fri yta att arbeta på så detta innebär att jag måste flytta sängen,tv-bänken,soffan,blommkrukorna,lampor,gardiner, aa en hel del. Lessamt....

    I dag är jag glad! Tjohoo!



    hejjdå


    Där kom den!


    SeMeStErN

    RSS 2.0